Στο σημερινό 'Α μπα', η απόλυτη εξήγηση για την πολιτική των ΗΠΑ

Στο σημερινό 'Α μπα', η απόλυτη εξήγηση για την πολιτική των ΗΠΑ Facebook Twitter
17


__________________

1.


Αγαπητή Α μπα, δε θα σε κουράσω. Η ιστορία είναι απλή. Α=25 χρονών, χωρίς καμία εμπειρία. G=συμμαθητής από το Δημοτικό.Μέσω facebook φυσικά ο τελευταίος πρότεινε φρι πραγματάκια αποκλειστικά. Η Α το άφησε ανοιχτό γιατί θέλει πολύ,αλλά τελικά κατάλαβε ότι δεν της αρκεί καθόλου και ότι θέλει κάτι σοβαρό (όχι από αυτόν, γενικότερα). Ο G αρνείται παντελώς το ότι παίζει το ότι θέλω σχέση, ότι αν θες σχέση όλα ξεκινάνε απ το σεξ και ότι "έχεις πολλά να μάθεις, θα με καταλάβεις μετά από πολυυυ καιρό".Η Α είναι παααρα πολύ εκνευρισμένη, με έναν κόμπο στο στομάχι και φοβάται πως ο G έχει δίκιο. Αναγνωρίζει ότι καταπιέζει τον εαυτό της, αλλά σίγουρα θα είναι χειρότερο αν συμβεί μόνο αυτό και τέλος. Πως τα βλέπεις?Ξερω, δε θα μου πεις τι να κανω, αλλά εγώ περιμένω το εύστοχο σχόλιο σου, εύχομαι πριν είναι αργά και κάνει επιπόλαιες κινήσεις η Α!- Α.Τ.

H A πρέπει να σταματήσει να είναι σίγουρη ότι αν κάνει σεξ με κάποιον μετά θα θέλει να κάνει σχέση μαζί του ή ότι θα πρέπει να κάνει σχέση μαζί του. Πρέπει να πηδάει στο νερό χωρίς μπρατσάκια και να είναι έτοιμη να απορρίψει και να απορριφθεί. Πρέπει να καταλάβει ότι το «κάτι σοβαρό» μπορεί να έρθει σε δέκα χρόνια και ότι για να κάνει κάτι σοβαρό, πρέπει να ξέρει τι είναι αυτό το σοβαρό, και όχι να υποθέτει τι είναι το σοβαρό, λες και δοκιμάζει τα τακούνια της μαμάς της.
Επίσης πρέπει να μην αφήνει κανέναν να την πατρονάρει και να διδάξει τον εαυτό της να βλέπει με μεγάλη επιφύλαξη όποιον λέει «έχει πολλά να μάθεις, μια μέρα θα με καταλάβεις».
Τέλος, συστήνω να πιστεύεις αυτούς που λένε ότι θέλουν μόνο σεξ, γιατί αυτό θέλουν. Το λένε άλλωστε. Καλύτερα να μην πιστεύεις αυτούς που λένε ότι θέλουν σχέση, κι αυτοί σεξ θέλουν. Γενικά, μην προτιμάς αυτούς που κάνουν δηλώσεις. Καλύτερα να μην κάνεις κι εσύ μεγάλες δηλώσεις για το τι θέλεις, γιατί ακούει το υποσυνείδητό σου και ξεραίνεται στα γέλια.

__________________
2.

Καλημέρα α, μπα μας! Σε παρακολουθώ εδώ και μερικούς μήνες. Μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις σου, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με αυτές, ενώ πολλές φορές μου χαρίζουν μια οπτική γωνία που δεν είχα αντιληφθεί! Η ερώτηση μου: Έχω παρατηρήσει ότι το ύφος των απαντήσεών σου αλλάζει μέσα στη δωδεκάδα καμιά φορά. Σκέψη μου ήταν ότι μπορεί καθώς απαντάς να συμβαίνει κάτι που να σου αλλάζει τη διάθεση ή αν απαντάς τη δωδεκάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλιώς είσαι το πρωί αλλιώς το βράδυ. Απλά αναρωτήθηκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σου. Να είσαι πάντα καλά!! (υγ αν μου βάλεις gif με γάτες θα επανέλθω με πλεγμένο εγκώμιο!! χαχα) Σε φιλώ.- Reena

Το ύφος αλλάζει ανάλογα με την ερώτηση. Δεν διαβάζω μόνο τις λέξεις, προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η ερώτηση πίσω από την ερώτηση. Άλλες ερωτήσεις μου ξυπνάνε στενοχώρια και άλλες το τέρας. Επίσης στο μυαλό μου έχω κι εσάς, και θέλω να είναι το ταξίδι με μερικές λακκούβες.

__________________
3.

 

"υπάρχει στη δουλειά μια γυναίκα που ό,τι κάνω το βρίσκει λάθος και επίσης λέει στο αφεντικό μου πράγματα που δεν ισχύουν. Το παίζει αφεντικό με λίγα λόγια και ενώ προσπάθησα να εξηγήσω την κατάσταση στο κανονικό αφεντικό...δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Υπάρχει πολύ βαρύ κλίμα αλλά δεν έχω άλλη δουλειά.. και δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν θέλω να τα παρατήσω αλλά έχει πολύ καιρό, πριν από εμένα, στη δουλειά και έχει δικτυωθεί. Επίσης είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία και προσπαθεί με κάθε μέσο να μείνει.. Τί κάνω, μένω ή φευγω?- α χα
:/"

 

Γιατί να μην είμαστε όλοι πλούσιοι κληρονόμοι, να μη χρειάζεται να δουλεύουμε, γιατί; Πολλά θα μπορούσα να πω, αλλά δεν έχουμε αρκετά στοιχεία. Η κλίμακα, για να καταλάβεις τι εννοώ, είναι η εξής: από το να έχει τη δύναμη και την όρεξη να σου καταστρέψει τη ζωή εκεί μέσα, μέχρι να είναι το ανέκδοτο του γραφείου και να την ανέχονται λόγω ηλικίας.
Δεν μας έχεις πει τα πιο σημαντικά: αν αυτό το κάνει σε όλους ή σε σένα, και τι ακριβώς σου απάντησε το κανονικό αφεντικό όταν εξέφρασες την ανησυχία σου. Λίγα αφεντικά είναι και αληθινοί ηγέτες/μάνατζερ, κι ενώ το βασικό τους μέλημα θα έπρεπε να ήταν η αρμονική συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων και η επίλυση των διαφορών με διακριτικό τρόπο, νομίζουν ότι το αφεντικό είναι αυτό που κάνει παρατηρήσεις σε όσους αργούν το πρωί, τρομάρα τους. Τέλος πάντων. Αν έχεις όρεξη, πες μας περισσότερα, μήπως και καταλάβουμε.
Να μη φύγεις αν δεν έχεις βρει άλλη δουλειά. Αυτό φυσικά είναι αυτονόητο.

__________________
4.


Αγαπητή Α, μπα πως μπορώ να καταλάβω ότι δεν έμπλεξα, πως μπορώ να μάθω τους καινούριους κανόνες του παιχνιδιού; Και πως εμπιστεύεσαι και δεν τρελαίνεσαι; Τα πράγματα δυσκολεύουν κατά πολύ όταν δεν μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν. Μαθημένο το βουνό στα χιόνια αλλά αυτή η περιέργεια μου θα με σκοτώσει καμία μέρα. Αστειεύομαι φυσικά όπως και οι άλλοι. Γιατί; τι βλέπεις στην γυάλα σου; Ρίξε και τα χαρτιά σου δεν έχω πρόβλημα. Είμαι ιχθείς με ωροσκόπο στους διδύμους: η ευ μεταβλητότητα σε όλη της το μεγαλείο !- Δ

Έριξα τα χαρτιά και μου είπαν ότι κάθε φορά που αναφέρεις το ζώδιο σου ως εξήγηση για τον χαρακτήρα σου, κάποιος από μέσα του σκέφτεται τη λέξη «χαζοβιόλα».

__________________
5.


"Α, μπα θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας τα συναισθήματα και τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που σου προκαλούν τα ''Α,μπουλίνα-Α,μπουλινάκι μου-Α,μπακουλίτσα μου,Αχου το μωρέ μωρέ κλπ'' που γράφουν μερικοί; Μήπως ήρθε η ώρα για νέα δημοσκόπηση με τις εξής δύο-δημοκρατικά εκφρασμένες-επιλογές:
1) Να απαγορευτούν δια ροπάλου τα υποκοριστικά;
2) Να λιθοβολούνται όσοι χρησιμοποιούν υποκοριστικά; "-

Εδώ στο 'Α, μπα' είμαστε υπέρ τις αυτοδιάθεσης και του κανιβαλισμού. Είμαι κατά της καταστολής και υπέρ της πρόληψης. Πιστεύω ότι το κοινό αποβάλλει τα ακατάλληλα στοιχεία και αν όχι, τα αποβάλλω εγώ με το έτσι θέλω.
Τα υποκοριστικά δεν μου προκαλούν απολύτως τίποτα. Τα διαβάζω διαγωνίως και επιδερμικά, μόνο η ερώτηση με απασχολεί. Αλήθεια σας ενοχλούν πολύ;

__________________
6.


"Γεια σου Α, μπα

Πώς ξεφεύγει κάποιος από το σύνδρομο του "καλού παιδιού"; Είμαι αρκετά επιτυχημένη γενικά (δόξα τω θεὠ) αλλά αυτὀ δεν το έχω πετύχει.
Καμιά ιδέα για το πού να το ψάξω;

Να είσαι πάντα καλά

Μια πατριώτισσά σου"-"Καλό παιδί"

Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότερο θα σου ακούγεται ως κομπλιμέντο. Καταλαβαίνω γιατί δε σου αρέσει αλλά αφού με ρωτάς, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις.
Κοίτα τι συμβαίνει: δεν ισχύει απαραίτητα η ισότητα «καλό παιδί=κορόιδο», παρά μόνο αν το θέλεις. Μπορείς να είσαι καλό παιδί και να μην ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, ταυτόχρονα. Δεν πρόκειται για δίλημμα. Να είσαι καλή με αυτούς που αξίζουν την καλοσύνη σου και αδιάφορη με αυτούς που δεν την αξίζουν. Αν το καταφέρεις αυτό, δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα άλλο.

__________________
7.


"Α-μπα-μπα(?!) απορώ και εξίσταμαι : άραγε είμαι η μόνη που δεν πιστεύω τα συναισθήματα (ντεμεκ ερωτικά) των άλλων για μένα, ο,τι και να μου πουν; Θεωρώ χαζομάρα να ξεκινάς μια σχέση αφού στο τέλος θα καταλήξει να τελειώσει. Και επίσης πιστεύω πως πότε δυο άνθρωποι δεν ''αγαπιούνται'' στον ίδιο βαθμό , αφού αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα γιατί αισθάνθηκε πρώτος έλξη θα θέλει πάντα πιο πολύ τον άλλο. Οι φίλοι μου με λένε ακραία και παράλογη.
Εσύ τι πιστεύεις για τα παραπάνω και τα περί έρωτος;

"-Αθεράπευτα_ρομαντική_που_δεν_πιστεύει_στον_έρωτα

Πιστεύω αυτό που λέει το ψευδώνυμό σου, ότι είσαι αθεράπευτα ρομαντική. Είσαι χειρότερη και από την Ιουλιέτα, και ξέρεις πως κατέληξε, οπότε πρόσεχε.
Έχεις έναν αχταρμά στο κεφάλι σου για το τι είναι το ζευγάρι, τι είναι η αγάπη και τι είναι η ερωτική προσέγγιση. Ξεκίνα προσπαθώντας να ξεχωρίσεις τι είναι συναίσθημα, τι είναι ανθρώπινη τελετουργία ζευγαρώματος και τι είναι κοινωνικό φαινόμενο.
Δεν είναι όλες οι σχέσεις καταδικασμένες να τελειώσουν, αλλά οι περισσότερες. Η επιβίωση μιας σχέσης εξαρτάται πολύ από την κοσμοθεωρία του καθενός, και για να πετύχει η ένωση πρέπει η κσσμοθεωρία να έχει γερές βάσεις (ξαναδιάβασε τη δεύτερη παράγραφο.) Όχι, δεν ισχύει ότι αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση αγαπάει περισσότερο. Δεν ισχύει ότι πάντα ο ένας αγαπάει περισσότερο από τον άλλον. Όλα αυτά είναι ρευστά και οι δυναμικές αλλάζουν, ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις.
Αντί να αραδιάζεις θεωρίες με τεράστια κενά, ζήσε. Ζήσε, και οι θεωρίες θα προκύψουν από μόνες τους.

__________________
8.


"Αγαπητή Α, μπα, πόσο φοβερή είσαι;
Λοιπόν, ειχαμε σχέση 3 μήνες, ήμουν ενθουσιασμένη αλλά ως εκεί. Μαθαίνω ότι πήγε με την πρώην του και χωρίζουμε. Μετά από διάστημα ενός μήνα ξαναεπικοινωνούμε και του δίνω ευκαιρία (χαζομάρα) αλλά αποφασίζω ότι δεν μπορώ να τον ξαναεμπιστευτώ και χωρίζουμε. Δεν έχουμε επαφή για 2 μήνες και τυχαία με συναντάει και αρχίζει να επικοινωνεί σε ""φιλικό"" επίπεδο.Εμένα δεν μου κάνει κανένα κλικ πια, οπότε, από αφέλειά μου, ανταποκρίνομαι στη φαινομενικά φιλική επικοινωνία κρατώντας αποστάσεις. Ε, αυτό ήταν... πήρε θάρρος και με έχει πρήξει. ""Δεν με ερωτεύτηκες ποτέ και δεν μου έδωσες ποτέ ευκαρία, έχω καταλάβει το λάθος μου, κλπ κλπ¨"" Οταν φτάνει στο σημείο να γίνει φορτικός, ασχέτως αν απαντάω όσο πιο λογικά γίνεται στους παραλογισμούς του, σταματαω να απαντάω σε ο,τιδήποτε, σαν να μην υπάρχω. Με κάποια μικρά διαστήματα σιωπής ξαναεμφανίζεται και μάλιστα στα μηνύματα λέει ότι θέλω να τον εκδικηθώ με το να μην το σηκώνω και να κρύβομαι.Συνεχίζω να μην απαντάω. Τι να κάνω πια; Νομιζω πρέπει να συνεχίσω την ""Άκρα του τάφου σιωπή..."". Που θα πάει;

Ποιά είναι η γνώμη σου; Ξέρω, έχω φερθεί με αφέλεια και χωρίς να περιφρουρήσω τα όρια μου! "-Φτου και βγαίνω!

Εντάξει, όχι, που να φανταστείς ότι θα σου προέκυπτε stalker.
Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις άκρα του τάφου σιωπή με μεγάλη επιμονή και να μην αντιδράς, όσο και αν συνεχίζεται ο εκβιασμός. Μην αντιδράς, είτε σε παίρνει με το καλό, είτε με το άγριο, γιατί είναι χειριστικός και το μόνο που θέλει είναι αντίδραση, δεν τον νοιάζει ποια είναι η αντίδραση. Μην έχεις τύψεις γιατί έχετε τελείως άλλο κώδικα επικοινωνίας και ορίων, και δεν χρειάζεται να αποκωδικοποιήσεις το χάλι που τον δέρνει, δεν είσαι ο γιατρός του.

__________________
9.

Αγαπημένη μου Α, μπα πως ζητάς μέσω ίντερνετ συγνώμη όταν δεν έχεις τον άλλον απέναντι σου να τον κοιτάξεις με ειλικρίνεια μες τα μάτια. Σκέτο το συγνώμη είναι μισό απαυτο . ..- Minne


Με skype;

__________________
10.

Αγαπημένη μου Α, μπα όταν το κρανίο σου είναι εν τρικυμία οι μπουκλίτσες σου ταλαντεύονται;- dclubdtotendichter

Το κρανίο μου δεν είναι ποτέ εν τρικυμία. Ομ.

__________________
11.


"Γειά σου και χαρά σου Α,μπα μας!!!!
Θα ήθελα την δική σου προσέγγιση στο θέμα μου μήπως με βοηθήσει κ την δω αλλιως!!
Είμαστε μαζί ένα χρόνο τώρα με τον φίλο μου. Μια ανασφάλεια την έχω να σου πω γιατι δεν είναι τόσο εκδηλωτικός τύπος.
Το πρόβλημα μου είναι οτι αν και τοσο καιρό μαζί δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός οτι ειχε 12 χρόνια σχέση με την προηγούμενη. Ίσως γιατί έχει αποφασίσει να κρατήσει επικοινωνία μαζί της. Ισχυρίζεται οτι δεν έχει πια για αυτήν αισθήματα ερωτικά αλλά θέλει να μαθαίνει νέα της γιατί ήταν μέρος της ζωής του. Και τον πιστεύω. Ξέρω ότι δεν είναι λογικό να με τρώει η ζηλια για κάτι που έχει λήξει εδώ κ καιρό αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το ελέγξω, μεχρι που αισθάνομαι δυσάρεστα σωματικά όταν τους σκέφτομαι μαζί ή να τραβήξω ετσι την κουβέντα που να τσακωθούμε γι' αυτήν και το παρελθόν του. Τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω; Το περίεργο είναι ότι δεν είμαι ανασφαλές άτομο και η ζήλεια μου αφορά μόνο την σχέση του με την συγκεκριμένη. Ευχαριστώ για το χώρο κ τον χρόνο που μου διέθεσες, φιλάκια πολλααααά!!!!"- A cry-for-help

Αντιθέτως, πιστεύω ότι είναι λογικό να σε τρώει η ζήλια, ειδικά αν έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό. Το αν υπάρχει λόγος να νιώθεις σε εγρήγορση έχει να κάνει με πολλά: με το πώς φέρεται σε σένα, πώς φέρεται σε αυτή, τι είδους σχέση έχουν και πόσο συχνή είναι η επικοινωνία τους. Αν την εξυψώνει, αν την δικαιολογεί συνέχεια και αν την έχει αγιοποιήσει, μπορεί και να τη γουστάρει, μπορεί και να έχει τύψεις για το πώς της φέρθηκε, ή μπορεί να τη χρησιμοποιεί ως μοχλό εναντίον σου.
Αντί να προσπαθείς να καταπιείς τον θυμό σου και να κάνεις ότι δεν σε νοιάζει ενώ σε νοιάζει, σου προτείνω να την γνωρίσεις. Μίλα της, και θα συμβεί το θαύμα. Ο κρυφός αντίπαλος θα μεταμορφωθεί σε έναν απλό άνθρωπο, με αδυναμίες και λάθη. Έτσι θα καταλάβεις περισσότερα για τη σχέση τους αλλά και για τους πραγματικούς λόγους που σε κάνουν να νιώθεις σε αναμμένα κάρβουνα.

__________________
12.

οι σειρές που δείχνουν τον Λευκό Οίκο γυρίζονται στον Λευκό Οίκο ή σε στούντιο?- Ρενα

Τρεις φορές την εβδομάδα κλείνουν το Οβάλ Γραφείο για τα γυρίσματα, και εκείνες τις ώρες ο Ομπάμα κάνει τις συναντήσεις του στο αποθηκάκι του επιστάτη. Εκεί όμως δεν έχει καλό wi-fi κι έτσι έγινε αυτό το μπρος πίσω με ΗΠΑ - Συρία.


 

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
#6ΠΟΛΥ δυσκολα.οταν αρχισουν να συσσωρευονται οι απωλειες για καθε φορα που μπαινει το "καλο παιδι" μπροστα απο τα δικαιωματα σου η τις επιθυμιες σου, θα επαναστατησεις και θα το βαλεις λιγο πιο πισω απο αυτα , να κατσει ησυχο στην γωνια του (αφου ειναι τοσο καλο)..
#5homework: κατσε και βρες τους λογους ΑΚΡΙΒΩΣ που σε ενοχλουν αυτα τα υποκοριστικα προς abba (η ισως και γενικοτερα.)εγω τα βρισκω χαριτωμενα, εκφραση εξοικειωσης και συμπαθειας προς την abba και εκφραση, γενικοτερα... (σε βοηθησα ηδη).
#5 Νομίζω ότι οι υποκοριστικές προσφωνήσεις είναι αναπόσπαστο μέρος της ερώτησης. Π.χ. Οταν βλέπεις ερώτηση που ξεκινάει με 'αμπουλίνι τρεχαλίνι μπουσουλίνι μου', ΞΕΡΕΙΣ ότι αυτό που ακολουθεί είναι ερωτηση τύπου 'τα έχουμε εδώ και 4 μέρες αλλά δε μου παίρνει μονόπετρο, μήπως να χουφτώσω τον κολλητό του για να ζηλέψει'; Τέτοια φάση. Οπότε, οχι, να μην αφαιρεθούν, για να ξέρουμε απο την αρχή με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε!
#12 πεθαίνω....!! # 5 τα υποκοριστικά δεν μας ενοχλούν καθόλου, αντίθετα δείχνουν μία οικειότητα με την λένα. Αμπάρα είσαι top!!! :)) ;)αυτό που μας ενοχλεί είναι που θα πρέπει να πηγαίνουμε από τα σχόλια πάνω στην ερώτηση για να τη ξαναθυμηθούμε και μετά κάτω πάλι στα σχόλια για να διαβάσουμε το επόμενο...!
Lola θα συμφωνήσω μαζί σου και κυρίως με το "η αδιαφορία είναι τόσο ισχυρό όπλο όσο η συνήθεια" και θα παραθέσω την δικιά μου εμπειρία από τη θέση του μανατζερ (τρομάρα μου). Αναλαμβάνω θέση διευθύντριας οικονομικού τμήματος και έχω 3 βοηθούς εκ των οποίων η μία είχε τη θέση μου και παραιτήθηκε από το διευθυντηλίκι και προτίμησε τη θέση του βοηθού γιατί δεν τα έβγαζε πέρα και ήταν φυσικό γιατί όταν την προσλάβανε της μίλησαν για πχ για 5 αρμοδιότητες και ξαφνικά βρέθηκε με 25!!! Το ίδιο συνέβει και σε μένα (δεν ήμουν ανόητη το είχα δει το όνειρο αλλά είχα ανάγκη τη συγκεκριμένη δουλειά). Η κυρία λοιπόν ας την λέμε κα. Π μου έκανε τον βίο αβίωτο, έκρυβε αρχεία, με αγνοούσε σε ότι κι αν έλεγα, μου μιλούσε άσχημα κλπ κλπ, η εργοδοσία από τη πρώτη βδομάδα μου είχε ζητήσει να τη διώξω ως ανίκανη που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην προηγούμενη θέση της, φυσικά και δεν είχα πει τίποτα για την συμπεριφορά της. Εγώ επέμεινα ότι πρέπει να την κρατήσουμε γιατί στο γραφείο γινόταν χαμός γιατί είχαν διώξει πολύ κόσμο και είχαμε μείνει 3 και ο κούκος και μένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν να βγεί η δουλειά και η κα Π. ήταν καλή στη δουλειά της, επιπλέον έμαθα την δύσκολη οικογενειακή κατάσταση της, δεν ήθελα με τίποτα να το έχω βάρος στη συνείδηση μου. Με τον καιρό και με το πες πες το δικό μου και με την υπομονή μου άλλαξε συμπεριφορά απεναντί μου και έγινε πολύ φιλική και συνεργάσιμη αλλά άρχισε να γίνεται κακιά με τις υπόλοιπες βοηθούς μου, ότι και καλά εγώ και η Π είμαστε πανέξυπνες και τα άλλα δυο τα μικρά είναι ανόητα και εμείς θα κυβερνήσουμε χα χα Τεσπα με καλό τρόπο έκοψα τον αέρα και με την αδιαφορία στις ανοησίες της την έβαλα στη θέση της. Έκανε όμως κάτι κρυφά από μένα και την εργοδοσία σε βάρος της εταιρίας και μου ανακοίνωσαν ότι η κα Π. απολύεται εδώ και τώρα και δεν θα το συζητήσουν μαζί μου. Μπορείτε να φανταστείτε ποιος την πλήρωσε σε κατάρες ε??? Yes Yes me... και ας ήμουν αυτή που την κράτησε 1 χρόνο στην εταιρία. Κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου δεν μπορούν ... τους βγαίνουν ανασφάλειες, θυμός, κακίες αλλά που στο τέλος δυστυχώς ή ευτυχώς γυρίζουν πάνω τους.Όπως λένε και οι φίλοι μου οι Κινέζοι εδώ "Κάτσε στην άκρη του ποταμού και περίμενε, κάποια στιγμή θα ξεβράσει το πτώμα του εχθρού σου" Βαρύ αλλά so true
12.Χαχαχαχαα!!! Χαχαχαχα!!! Τέλειο!!! Ειλικρινά, πού τις βρίσκεις τις απαντήσεις ρε συ Λένα?!! Μήπως στις "Μεγάλες Αλήθειες" της Lifo? Εβαλα και πολλά σημεία στίξης που σου αρέσουν...!