Η αποθέωση της πραγματικής φιλίας σε 62 δευτερόλεπτα

Η αποθέωση της πραγματικής φιλίας σε 62 δευτερόλεπτα Facebook Twitter
11

[via]

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Δε χρειάζεται να είμαστε τόσο αρνητικοί σε όλα. Τα λόγια πίσω από το βίντεο τα άκουσες? "Dedication, Loyalty, Friendship.The choices we make reveal the true nature of our character." Είναι μία απλή σύγκριση που όμως περνάει ένα μεγάλο μήνυμα. Έτσι είναι οι σωστές διαφημίσεις.
Δεν ειναι μόνο αυτό.. Ειναι ότι οι ανδρες και οι κοπέλλες ΑμεΑ, ειναι μιά πραγματικότητα εκει πού υπάρχει πολιτισμός και όχι εδω πού ευχαρίστως θα τούς έψηνε ή θα περναγε απο πάνω τους ο κάθε κάτοχος ενός κορεατικού κουβά (και απο καονονικούς θα περναγε απο πα΄νω οχι μόνο απο ΑμεΑ) αλλά και αυτα που υπάρχουν ειναι προσβάσιμα απο όλους και άν τύχει το μηχανάκι να είναι παρκαρισμένο στη μέση τού δρόμου, απο τριτοκοσμικό πολίτη συνήθως, παραυτα εκπαραθυρώνεται. Οι ΑμεΑ είναι ενεργοί πολίτες, εργαζονται, παραγουν, σπουδαζουν, κανουν οικογένειες, προσφερουν στην κονωνία και η κοινωνία τους το ανταποδίδει.. Αυτα επαναλαμβάνω γίνονται εκει πού υπάρχει πολιτισμός..
Κλασικά οι διαφημιστές προσπαθούν να γεννήσουν έντονα συναισθήματα κατά την ώρα της διαφήμισης του προϊόντος, τί θλιβερή χρήση του συναισθήματος.
Η επίκληση στο συναίσθημα μας πείραξε...!Το ότι το 99% των διαφημίσεων που παίζουν στην τηλεόραση είναι το λιγότερο γελοίες & ανούσιες, για να μην πω χυδαίες, υποτιμώντας την νοημοσύνη των τηλεθεατών, δεν μας πειράζει!!Τουλάχιστον αυτή έχει & ένα κοινωνικό μήνυμα...Για πείτε μου τι κοινωνικό μήνυμα περνάει η μάνα του τζάμπα & η Πετρούλα;;;
Το εχω δει στην πραγματικοτητα αυτο, στο κλειστο του Μετς. Μου επεσε το σαγονι οταν ο φυλακας φωναξε ενα απο τα παλικαρια που επαιζαν για να μετακινησει το αυτοκινητο του και ο τυπος σηκωθηκε κανονικα απο το καροτσακι.