Ένας οδηγός αυτοκινήτου από το Οχάιο ομολόγησε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο ενός άντρα. Ο Matthew Cordle μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο μεθυσμένος και συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός σκοτώθηκε.

 

Όπως γράφει η NY Post, Ο 22χρονος Cordle δημοσίευσε το βίντεο της ομολογίας του, στο οποίο δηλώνει ότι αναλαμβάνει την «πλήρη ευθύνη», σε τουλάχιστον δύο σάιτ την περασμένη Τρίτη. Στο βίντεο περιγράφει το ατύχημα που συνέβη πριν από τρεις μήνες.


«Με λένε Matthew Cordle, και στις 22 Ιουνίου 2013, χτύπησα και σκότωσα τον Vincent Canzani," δηλώνει. «Αυτό το βίντεο θα λειτουργήσει ως ομολογία.»

 

Ο Cordle δηλώνει στο βίντεο ότι «έκανε λάθος» όταν αποφάσισε να οδηγήσει σπίτι του μετά από μια βραδιά «που ήπιε πάρα πολύ» και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας τον 61χρονο Canzani.

 

O εισαγγελέας του Franklin County δήλωσε ότι ο Cordle ήταν ύποπτος για το θανατηφόρο ατύχημα, αλλά δεν έχει καταδικαστεί. Ο εισαγγελέας είδε το βίντεο και το αποθήκευσε σε ένα CD γιατί αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει μέχρι 8 χρόνια φυλάκισης.