Η πτήση Αθήνα-Ντουμπάι, η πιό κερδοφόρα της Emirates στην Ευρώπη

Η πτήση Αθήνα-Ντουμπάι, η πιό κερδοφόρα της Emirates στην Ευρώπη Facebook Twitter
2

Το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι-Αθήνα είναι το πιο κερδοφόρο στην Ευρώπη για την εταιρία Emirates, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα και την Αλβανία κ. Mohammad Sarhan.

Μάλιστα για να καλυφθεί η ζήτηση το καλοκαίρι η Emirates δρομολόγησε και επιπλέον αεροσκάφη ενώ από τις 15 Σεπτεμβρίου θα φέρει για πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τη «ναυαρχίδα» της, το αεροσκάφος Α380.

Ο κ. Sarhan ανακοίνωσε ότι κατά το 1ο οκτάμηνο του 2013 η Emitares μετέφερε 120.000 επιβάτες από και προς Αθήνα-Ντουμπάι, ενώ οι προβλέψεις για τη χειμερινή περίοδο είναι ιδιαίτερα θετικές. Η αύξηση του καλοκαιριού άγγιξε το 50%, ενώ η συνολική αύξηση της κίνησης από την αρχή του χρόνου ανήλθε στο 30%.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Sarhan κάλεσε τους Έλληνες να χρησιμοποιήσουν τη νέα πτήση της εταιρείας προς Νέα Υόρκη, που θα ξεκινήσει να εκτελείται από το Μιλάνο την 1η Οκτωβρίου, με συνεργάτη την Aegean Airlines για την πτήση Αθήνα-Μιλάνο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια