Και οι Ολυμπιονίκες σε διαθεσιμότητα

Και οι Ολυμπιονίκες σε διαθεσιμότητα Facebook Twitter
3

Δεν προβλέπεται εξαίρεση από το πρώτο κύμα διαθεσιμότητα για τους Ολυμπιονίκες που διορίστηκαν στο Δημόσιο. Σύμφωνα με το Βήμα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Ολυμπιονικών και τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για εξαίρεση τους από το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς περίπου 900 αθλητές έχουν διοριστεί στο Δημόσιο λόγω των διακρίσεων τους όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/99.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Τους ευχαριστούμε για τις στιγμές περηφάνιας που μας χάρισαν αλλά είναι απολύτως σωστή αυτη η απόφαση μεσα στις εκατονταδες λανθασμένες!Υγ.Οι 900 που βρεθηκαν καλέ;;;
Που στην ευχή βρέθηκαν 900 αθλητές με "διακρίσεις". Οι Ολυμπιονίκες (όσοι έχουν πάρει χρυσό σε Ολυμπιάδα) αλλά και παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ακόμη και αν μετρήσουμε τα ασημένια και χάλκινα μετάλλια πάλι δεν φτάνουμε ούτε τους εκατό!! (Στον υπόλοιπο πλανητη "ολυμπιονίκες" είναι μόνο όσοι έχουν πάρει χρυσό μετάλλιο. Βέβαια εδώ στο Ελλάντα και τελευταίος να έβγαινε κάποιος στον τελικό βαφτιζόταν "έβδομος ολυμπιονίκης"). Αφήστε που οι περισσότεροι από όσους πήραν μετάλλια σε διεθνείς αγώνες πιάστηκαν ντοπαρισμενοι και εξευτελιστικά παγκόσμια. Εδώ στο Ελλάντα βέβαια παραμένουν ατιμώρητοι μια και είτε δεν δικάζονται ή παραγράφονται οι διώξεις ή αθωώνονται λόγω αμφιβολιών διότι ως γνωστόν τα πάντα προέρχονται από την διεθνή συνωμοσία που στοχεύει τους Έλληνες.