Εντοπίστηκε άνεργος ιδιοκτήτης… Λαμποργκίνι

Εντοπίστηκε άνεργος ιδιοκτήτης… Λαμποργκίνι Facebook Twitter
10

Άνεργο…ιδιοκτήτη Λαμποργκίνι 6.500 κυβικών από την Καβάλα εντόπισε το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Έθνους.  Όπως γράφει η εφημερίδα, ο 47χρονος, κυκλοφορούσε με άνεση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το πολυτελές αυτοκίνητο του, αλλά τα τελευταία χρόνια δήλωνε άνεργος και δεν έκανε καν φορολογική δήλωση. Μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι η τελευταία του δήλωση ήταν το 2010 όταν είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.490 ευρώ.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Μηπως ολες αυτες οι επιτυχιες, οι καθημερινες του ΣΔΟΕ για φοβερες επιτυχιες για φοβερες φορολογικες παραβασεις, η για διαφορες συλληψεις γιατρων με φακελλακια η δημσιων η δημοτικων υπαλληλων για χρηματισμο η διαφορα αλλα τετοια, χωρις ονοματα και λεπτομερειες ειναι παραμυθια για να παραπλανουν τον κοσμο, και να επιβεβαιωνεται η ρηση << μαζι τα φαγαμε>> ????
Ερώτηση: τι δουλειά έκανε πριν μείνει άνεργος και δεν εξέπληξε κανέναν η λαμποργκίνι;Μήπως να ρίχναμε καμιά ματιά και στο τοπικό ΣΔΟΕ, την αστυνομία, την τράπεζά του και όποια άλλη υπηρεσία 'δεν υποψιάστηκε τίποτα' για κάμποσα χρόνια;