ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Καψής: «Κάποια στιγμή θα μπει εισαγγελέας στην ΕΡΤ»

Καψής: «Κάποια στιγμή θα μπει εισαγγελέας στην ΕΡΤ» Facebook Twitter
3

Στο ενδεχόμενο εισαγγελικής παρέμβασης για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής, σε συνέντευξη του στον Real Fm. Όταν ρωτήθηκε ο κ. Καψής σχετικά με το ενδεχόμενο παρέμβασης του εισαγγελέα, είπε: «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία. Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Έγινε η συζήτηση με την EBU και είπαμε ότι πρέπει να υπάρξει ενημερωτικό πρόγραμμα. Εντός των ημερών θα υπάρξει και δελτίο ειδήσεων. Πλέον δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή η οποία έχει σταματήσει να εκπέμπει πρόγραμμα και γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου».

Μάλιστα ο υπουργός χαρακτήρισε «προκλητικούς» τους εργαζόμενους που συνεχίζουν την κατάληψη, λέγοντας πως «το να κατακρατούν εξοπλισμό 100άδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web-tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον».

3

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο χειρισμός της κυβέρνησης ήταν ηλίθιος. Όμως και η εμμονή των συνδικαλιστών να μένουν ταμπουρωμένοι για να παραδώσουν την ΕΡΤ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι άθλιος.