Συρία: Πατέρας βλέπει για πρώτη φορά το παιδί του, που το θεωρούσε νεκρό


Syrian Father Reunites With Son He Thought Was... από CDemo83
5

Είναι βίντεο από την πόλη Zamalka της Συρίας. Ένας πατέρας βλέπει για πρώτη φορά το παιδί του που πίστευε ότι ήταν νεκρό από την επίθεση με τα χημικά.

Ο πατέρας είναι εκτός εαυτού και αρκετοί άνδρες, πιθανώς συγγενείς ή γείτονες του, προσπαθούν να τον συγκρατήσουν πριν τελικά αγκαλιάσει τον γιο του. Η πόλη όπου έγινε η συνάντηση στα προάστια της Δαμασκού, είναι το επίκεντρο μιας φρικτής σφαγής όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 1700 άνθρωποι από χημικά όπλα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Νομίζω πως κανείς μας δεν μπορεί να συλλάβει τα συναισθήματα του ανθρώπου αυτού τη στιγμή που βλέπει το παιδί του ζωντανό. Η ειρωνεία είναι πως επιτρέπουμε να τους πάρουν τη ζωή.