Σταυρίδης: "Να πάνε να γαμ...." και "αν οι Ελληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη"...

Σταυρίδης: "Να πάνε να γαμ...." και "αν οι Ελληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη"... Facebook Twitter
44

Άθλια και απαράδεκτα μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης.

Η συνέντευξη, που έγινε λίγο πριν από την αποπομπή του Σταυρίδη, σόκαρε μέχρι και νορβηγίδα δημοσιογράφο, αφού ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να χαρακτηρίσει τους Έλληνες «ηλίθιους» και να τους στείλει «να πάνε να γαμηθούνε» επειδή αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις.

Σύμφωνα με το "the press project", που δημοσιεύει απόσπασματα της συνέντευξης, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Bergens Tidente" , ο Στέλιος Σταυρίδης «ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα είχε Νορβηγούς αντί για Έλληνες».

"Να πάνε να γαμηθούνε"

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις των πολιτών που θέλουν το Ελληνικό να γίνει πάρκο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, ο Σ. Σταυρίδης είπε : "Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμηθείτε (fuck you). Πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα".

Αν οι Έλληνες είχαν μέτρια νοημοσύνη...

 

Στη συνέχεια έσπευσε να βγάλει τους Έλληνες ηλίθιους λέγοντας πως: "Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα".

«Ευλογία Θεού» οι ιδιωτικοποιήσεις

 

Μετά τις «κομψές» εκφράσεις, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ έκανε και ...μαθήματα θρησκευτικών σε μια προσπάθεια να εξιδανικεύσει στο έπακρο τις ιδιωτικοποιήσεις:  «Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ευλογία του Θεού! Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο. Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι 3. Αλλά είναι γεγονός!»

Και μαθήματα ...ζωής

 

Τέλος, έδωσε και μερικά μαθήματα οικονομίας και ...ζωής, λέγοντας στην δημοσιογράφο: «Αυτοί είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν. Αν αρχίσεις και κλαψουρίζεις ότι κάποιος εκμεταλλεύεται τη δυστυχία σου, είναι δική σου ευθύνη να γυρίσεις τα πράματα. C 'est la vie (σ.σ: έτσι είναι η ζωή), είναι θέμα νοοτροπίας»

                                                                                                            (Πηγή: www.thepressproject.gr)

44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Μετά τον Αυτιά και ο Κασσελάκης χρησιμοποιεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Πολιτική / «Οι Αυτιάδες διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους με χουντικά συνθήματα» λέει ο Κασσελάκης και αναθεωρεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
η υπεροψια,η...ανωτεροτητα και ο χαρακτηραs των αστων απεναντι στον ...λαουτζικο!αυτοs βριζει,ο τηλεπωλητηs <<πατριωτισμου>> χθεs ειρωνευοταν μαχιμουs εργαζομενουs.απο την εποχη τηs μαριαs αντουανεταs οταν νοιωθουν ισχυροι δεν τα λενε στα κρυφα αλλα βγαζουν τον πραγματικο τουs χαρακτηρα!
Γιατί ρε μάστορα άδικο έχει? Ζούμε σε μια χώρα που μόνο απο τουρισμό θα έπρεπε να ζούμε με χρυσά κουτάλια. Αλλά τελικά είμαστε κάτω και από τον πάτο. Οι γερμανοί μήπως φταίνε?
tkasΣτους δικού σου λες για τα ελαττώματά τους, αλλά στους ξένους μιλάς για τα προτερήματά των δικών σου. Το να πηγαίνεις έξω και να λες για τα ελαττώματά μας δεν βοηθά. Είναι μικροπρέπεια και κάνει τα πράματα χειρότερα.
Άντε πάλι με τον τουρισμό. Και η Ταϋλάνδη έχει τουρισμό και μάλιστα περισσότερο από εμάς. Με χρυσά κουτάλια τρώνε εκεί; Κούνα λίγο το κεφάλι σου. Νομίζεις σε εμάς θα πηγαίνουν τα λεφτά;
Μαχιμοι εργαζομενοι? Το οτι θα πανε 1 χιλιομετρο μακρια απο εκει που ειναι τωρα ειναι σοβαρος λογος για απεργια, την στιγμη που αλλοι δεν εχουν δουλεια, δουλευουν 12 ωρες χωρις απολαβες, ζουνε με την απειλη της απολυσης.Και στο κατω κατω, το οτι ειναι τηλεπωλητης σε χαλαει? Δηλαδη εσυ σεβεσαι σαν δουλεια μονο καθηγητες Πανεπιστημιου και πανω?Ο Σταυριδης (αμα εξαιρεσεις τις ηλιθιες εκφρασεις του) δεν εχει και αδικο. Φτανει πια με το Δημοσιο που τρωει τα σπλαχνα αυτης της χωρας τοσα χρονια.
1.μαχιμοι γιατι δουλευουν σε απολυτωs μαχιμο νοσοκομειο!2.δηλαδη επειδη π@δανε εμαs του ιδιωτικου τομεα οι καπιταλιστεs θα πρεπει ολοι να γινουν σαν εμαs?και γιατι να μην παλεψουμε εμειs του ιδιωτικου τομεα για μια ανθρωπινη ζωη?3.δεν εγραψα απλα <<τηλεπωλητηs>>.εγραψα τηλεπωλητηs πατριωτισμου,εχει μια διαφορα!4.στην ιταλια,γαλλια,ολλανδια,ισπανια,πορτογαλια,γερμανια που παιρνονται παρομοια μετρα στον ιδιωτικο τομεα παλι το <<κακο>> δημοσιο φταιει?
Μονο το υφος του με ενοχλει. Κατα τα αλλα αληθειες λεει.Αν αμφιβαλουμε οτι Δεν εχουμε νοημοσυνη ας ριξουμε μια ματια στα εργα μας και στην σημερινη μας κατασταση! Και το ελληνικο παραμενει τοσα χρονια ανεκμεταλευτο ακριβως απο τις αντιδρασεις γελοιων ανθρωπων χωρις προτασεις εφαρμοσιμες. Ειναι ντροπη μας σε μια χωρα με τετοιες προδιαγραφες, να εχουμε μεινει τοσο πισω-να ειμαστε οι χειροτεροι της Ευρωπης. Και οταν καποιος μας "τα χωνει", αντι να σκεφτουμε μηπως εχει καποιο δικιο, εμεις σπευδουμε να τον αποκαλεσουμε "αθλιο και απαραδεκτο"!
Τα τελευταια χρονια της ζωης του ελεγε ο Λεωνιδας Κυρκος :«Η Ελλάδα είναι ένας τόπος χαμένων ευκαιριών» έλεγε συχνά. «Ένας τόπος που κυριαρχεί η γελοιότητα. Αν ήξερε ο φουκαράς ο Ρωμιός πόσο γελοίοι έχουμε γίνει. Δεν το ξέρει. Του το κρύβουμε. (…) Είμαστε έτοιμοι να διαπράξουμε τα χειρότερα εγκλήματα κατά του τόπου μας και να αποδώσουμε την ευθύνη σε κάποιους τρίτους. Σε κάποιους ανθέλληνες. Ενώ οι χειρότεροι ανθέλληνες είμαστε εμείς. Η Ελλάδα των αεριτζήδων».Ποιος ακουγε ομως τον Κυρκο στην χωρα του απιστευτου λαικισμου?
Το πρόβλημα δεν είναι το αν άκουγε κανείς τον Κύρκο, αλλά ότι ο καθένας τον ερμήνευε όπως ήθελε, όπως συμβαίνει με όλα άλλωστε και ειδικά στις μέρες μας. Εγώ π.χ. γελοιότητα και ανθελληνισμό βλέπω στις δηλώσεις του Σταυρίδη, εσείς πάλι όχι... Ποιοι κρύβουν από ποιον και τι? ... Πολύ μεγάλη κουβέντα!!
Τι να αγιάζει το στόμα του ρε καρμοίρη. Αυτός τουλάχιστον πηγαινοέρχεται με το jet του Μελισσανίδη Εσύ 36 χρονών μαντράχαλος, ακόμα σχολιάζεις στο lifo με €300 το μήνα και χαίρεσαι που κάναν ιδιωτικά τα λιμάνια;Καλά λέει τελικά ο Σταυρίδης: Ρε ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ...