Παραιτήθηκε ο Γ. Βαρδινογιάννης από το Δ.Σ. της Τηλέτυπος Α.Ε.

Παραιτήθηκε ο Γ. Βαρδινογιάννης από το Δ.Σ. της Τηλέτυπος Α.Ε. Facebook Twitter
3

Την παραίτηση του Γεώργιου Βαρδινογιάννη από το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος Α.Ε. Τηλεοπτικών Προγραμμάτων, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού, αντικαταστάτη του παραιτηθέντος για το υπόλοιπο της θητείας του (1.7.2018) τον κ. Αντώνιο Θ. Θεοχάρη.

Κατά την συνεδρίασή του (21.8.2013), το Δ.Σ. συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, χωρίς να επέλθει οιαδήποτε μεταβολή στην κατανομή των αξιωμάτων και την εκπροσώπηση της εταιρείας.

Ειδικότερα, στο δ.σ. της Τηλέτυπος Α.Ε. συμμετέχουν οι:

Σταύρος Ψυχάρης του Παναγιώτη, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος. Ηλίας Τσίγκας του Ευσταθίου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. Αντώνιος Θεοχάρης του Θεοχάρη, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ. Γεώργιος Μπόμπολας του Φωτίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ. Φώτιος Μπόμπολας του Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ. Παναγιώτης Ψυχάρης του Σταύρου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ. Γεώργιος Αϊδίνης του Χρήστου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ. Γεώργιος Προυσανίδης του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.

Νόμιμος εκπρόσωπος ορίσθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ηλίας Ε. Τσίγκας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια