ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2013 | 14:43

Σχεση απο αποσταση

Γινεται να δουλεψει μια σχεση εξ αποστασεως,ειδικα οταν ειναι καινουργια;Σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις,κοντα βεβαια, αλλα και παλι ειναι δυσκολο. Γενικα οι περσσοτερες σχεσεις τετοιου ειδους,νομιζω ειναι καταδικασμενες να τελειωσουν νωρις.
7
 
 
 
 
σχόλια
κοιτα, αν υπαρχουν προοπτικες στο μελλον να εισαστε μαζι, δλδ δουλεια στην ιδια πολη κλπ ναι μπορει να κρατησει, το θεμα βεβαια ειναι να ειστε και οι 2 ωριμοι γιατι αν ενας απο τους δυο σας βγει σκαρτος στο χαρακτηρα θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να το διαχειριστεις το θεμα οταν εισαι μακρια, been there...
3 σχέσεις εξ αποστάσεως.Η πρώτη απλά τελείωσε κάποια στιγμή. Όμορφα και ωραία.Η δεύτερη τελείωσε άσχημα.Στην τρίτη όλα πήγαιναν καλά όσο υπήρχε η απόσταση και βλεπόμασταν μία στο τόσο. Όταν τελικά ήρθαμε στο ίδιο μέρος τότε είδαμε ότι δεν πάει.Σχέση από απόσταση ΌΧΙ. Είναι τυχαίο άλλωστε που οι περισσότεροι φαντάροι χωρίζουν?
Λυπάμαι που σας χαλάω την γιορτή αλλά φοιτητές είστε. Αφήστε το. Η ζωή είναι μεγάλη και ωραία. Θα γίνει το κακό και θα σιχαθείτε το αντίθετο φύλο για τα καλά.Αφήστε το στο χαλαρό και στο φιλικό και χωρίς μεγάλες κουβέντες, και μετά αν το θέλει το ριζικό σας δεν χάνεστε.
Αρκεί να έχετε ένα πλάνο στο πότε θα είστε ξανά μαζί. Αν μιλάμε για χρόνια, να ξέρετε ότι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σας μετά τότε δεν είναι ο άνθρωπος που βλέπετε σήμερα. Θα είναι κάποιος που θα αναρωτιέται πως αλλάξατε τόσο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ