ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

H αθώα Παπαχρήστου είχε αναρτήσει φωτογραφία με 45άρι πιστόλι και video «γάμα τον κωλότουρκο»

H αθώα Παπαχρήστου είχε αναρτήσει φωτογραφία με 45άρι πιστόλι και video «γάμα τον κωλότουρκο» Facebook Twitter
15

Λίγες μόλις μέρες πριν την ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η «αθλήτρια» στις 18 Ιουλίου είχε ανεβάσει στο Twitter τη φωτογραφία ενός πιστολιού στο οποίο είχε πάνω χαραγμένη τη φράση «Μολών Λαβέ».

Σαν να μην έφτανε αυτό, την Κυριακή 22 Ιουλίου η Παπαχρήστου δημοσίευσε από το λογαριασμό της ένα video με τον τίτλο «γάμα τον κωλότουρκο» το οποίο δείχνει μια αερομαχία ελληνικού μαχητικού με τουρκικό.

Ελλάδα
15

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Μαλιστα....εγω θα κανω σχολιο μονο για το βιντεακι...Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι οταν ειχε βγει στη δημοσιοτητα ο Κωλοτουρκος πεσατε ολοι να φατε τα καναλια....Μια χαρα βιντεακι ειναι,,,,ευχαριστω που μου το θυμησατε να το αναρτησω....αλλιως να περιμενω να παρουν κ τη Θρακη με το μπαχαλοκρατος που εχουμε......Τρελη υποκρισια...και δεν ειμαι καν με τη Χ.Α
Aίσχος! Εγώ λέω να της απαγορευτεί η ελευθερία λόγου και να την εξορίσουμε στη Μακρόνησο, σύμφωνα με τις νέες αρχές της τζιβάτης Δημοκρατίας που προβλέπουν κατακραυγή σε όποιον είναι πατριώτης!!Πάτε καλά ρε χίππηδες????Μήπως να απολύσουμε και τους πιλότους που κάνουν τη δουλειά τους και διακυβεύουν τη ζωη τους επειδή μιλάνε έτσι για τους Τούρκους?Ρατσιστές ε??Δεν είναι τυχαίο οτι μόνο τέτοια προπαγανδστικά "άρθρα" και ανάλογα σχόλια βλέπεις στο διαδίκτυο πλέον. Όταν έχεις τόσο χρόνο ελέυθερο μεταξύ μπάφου, καναπέ και ξυσίματος, έχεις ποοολλάα να πεις. Και μη ξεχνιόμαστε Μουζουράκηδες, παρε και εσύ ένα λαθρομετανάστη σπίτι σου, μπορείς!!!
Θα πρέπει να βρούμε τους πιλότους που ακούγονται στο βίντεο και να διωχθούν από την πολεμική αεροπορία! Ο ένας λέει "γαμησέ τον" και ο άλλος απαντάει "θα τον ξεσκίσω το μπινέ!" Τέτοιος ρατσισμός πια; Ποιος ο λόγος να εκφράζονται έτσι για τους φίλους μα τους Τούρκους; Απλά είπαν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι οι Τούρκοι, που ποτέ δεν μας έχουν πειράξει, να μπουν στον ελληνικό εναέριο χώρο, να μπουν στη πατρίδα μου με το έτσι θέλω! Σιγά τα ωά! Έπρεπε δηλαδή η πολεμική αεροπορία να μπαίνει σε τόσα έξοδα και μάλιστα εν καιρό κρίσης και να τους διώχνει;Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να καταργήσουμε και το στράτευμα, εθνικιστές και ρατσιστές όλοι τους! Ορκίζονται να φυλλάτουν πίστη στη πατρίδα και να υπερασπίζονται τη σημαία άσε δε που όταν κάνουν ασκήσεις βασικός εχθρός είναι οι Τούρκοι!
Είπε "Κωλότουρκο"; Και επίσης για τα κουνούπια του Νείλου; Ρε παιδιά αυτή έπρεπε να την κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Τόσο σοβαρά είναι αυτά που είπε.Καλά δε ντρέπεστε λίγο; Τέτοιος λαός δε μας αξίζει υπάρχουμε, απλά είμαστε καραγκιόζηδες που χωρίς να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς (εμείς ποτέ δε βρίσαμε...) στήνουμε τον καθένα στον τοίχο. Και όμως ο Κωλότουρκος πήρε τη μισή Κύπρο, έσφαξε χιλιάδες Έλληνες το 1922, μας αναγκάζει να κάνουμε τεράστια έξοδα για εξοπλισμούς, να υπηρετούμε τόσους μήνες στο στρατό κλπ κλπ. Όσο για τα κουνούπια του Νείλου, προτείνω να στείλουμε φυλακή όσους κατασκευάζουν τα εντομοκτόνα. Τους δε μαύρους (ρατσιστικός ο όρος, αλλά όταν είσαι μαύρος πώς διάολο να σε λέω; "το αντίθετο του άσπρου";) θα πρότεινα να τους πάρουν στα σπίτια τους οι μη ρατσιστές, να τους δώσουν δουλειά και φαγητό και έτσι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι, αφού κανένας δε θα μας ενοχλεί. Στην περίπτωση αυτή εγώ θα αγαπούσα τους έγχρωμους περίσσοτερο από τους αριστερούς κουλτουριάρηδες που θέλουν να το παίζουν φίλοι των αλλοδαπών, αλλά χωρίς να ενοχλούνται οι ίδιοι, αλλά να τους φορτωθούν οι άλλοι.Τσάμπα μάγκες λοιπόν , που λέει και ο Παγκαλος. Δεν είμαι ρατσιστής, ζω στο εξωτερικό, μου φέρονται καλά, αλλά και εγώ σέβομαι τους νόμους τους, το περιβάλλον τους και πληρώνω τους φόρους μου. Αυτά να κάνουν και εδώ οι ξένοι και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Και αυτοί άνθρωποι του Θεού είναι, πρέπει να ζήσουν. Δεν ήλθαν για να βοηθήσουν τους αριστερούς να το παίζουν κουλτουριάρηδες ώστε να παίρνουν ψήφους εκμεταλλευόμενοι την οικτρή κατάσταση των ξένων.Αν καθε αριστερός βοηθούσε από έναν ξένο, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Αντε λοιπόν κύριοι της θεωρίας. Περιμένουμε...
1. το "μαύρος" δεν είναι ρατσιστικό... το "έγχρωμος" που αναφέρεις πιο κάτω σαν "πολιτικά σωστό¨ είναι πολύ χειρότερο2. Συμβουλή: Eκεί στο εξωτερικό που είσαι είναι αγόρασε και κανένα βιβλίο ιστορίας, ΟΧΙ από Έλληνα συγγραφέα από ξένο (κατά προτίμηση όχι από μαύρο το αντίθετο... πως το λένε το αντίθετο των μαύρων... δεν θέλω να ακουστώ ρατσίστρια... μμμ.... άχρωμο?)
To αν ενα σχολιο ειναι ρατσιστικό, δεν έχει να κανει με το ποιος το είπε. Εχει να κανει με το τι γραφτηκε. Μετριο αστειο ήταν, αλλα μεχρι εκει. Από εκεί και πέρα και εβραιους να καιγε, δεν αποκλειστηκε για αυτο. Για αυτό και το υφος του άρθρου είναι κίτρινο. Και όσοι πιστεύουν ότι δικαιως αποκλειστηκε, ειναι φοβισμενα ανθρωπάκια, που θα γίνουν οι αυριανοί ρατσιστές, που θα αποκλεισουν καποιες ομαδες των ανθρωπων, απο καποια δικαιωματα, καθ'όπως τους βολεύει.
H άμεση αποπομπή της αθλήτριας ήταν πιστεύω ένας τρόπος πανυγηρικής αντίδρασης στην ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στη βουλή. Αθλητής δεν είναι μόνο τρέχω, γυμνάζομαι και αγωνίζομαι. Ο κάθε ένας τους κουβαλάει μια ψηφίδα από Ελλάδα σε αυτούς του μεγάλους αγώνες. Είναι η εικόνα μας. Να πάει από κει που ρθε το παλιορατσιστάκι που θέλει και να με εκπροσωπήσει ως Ελληνίδα.
Μα αγαπητέ/ή setmeloose οι Τούρκοι είναι φίλοι μας, όπως και οι Γερμανοί άλλωστε. Τώρα αν θέλετε να δείτε το μέγεθος της υποκρισίας του πολιτισμένου κόσμου για ρίξτε μια ματιά εδώ:http://www.zoosos.gr/article/820/zoologikoi-kepoi-gia-anthropous-phusika-kai-uperxan
Δεν προλάβατε το DM προς Ηλία Κασιδιάρη την Παρασκευή για Χρόνια Πολλά. Η ειρωνία και ένδειξη πόσο ψεύτικη, ευκαριακή και αβάσιμη είναι η ρατσιστική ιδεολογία είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα όταν ήθελε αγώνες στα πόδια της, αγωνίστηκε για τη Fenerbahce. Την τούρκικη ομάδα της "ασιατικής" μάλιστα Κων/πόλης.
Σε καμία περίπτωση δεν της άξιζε αυτή η τιμωρία. Λίγη κατανόηση και ανθρωπιά να επιστρατευτεί , οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί τη δυσαναλογία/βαναυσότητα της απόφασης για τον αποκλεισμό της.
Βεβαίως και διαφωνώ με το tweet της πρωταθλήτριας. Διαφωνώ όμως επίσης και με την εκπληκτικά αστραπιαία λήψη απόφασης αποπομπής της από την αποστολή. Θεωρώ την απόφαση εξαιρετικά αυστηρή και συμπλεγματική. Η συμβολική τιμωρία της αθλήτριας θα μπορούσε να είναι μια έγγραφη επίπληξη, ενδεχομένως και μια προειδοποίηση. Δεν κόβεις σαν γόρδιο δεσμό τα όνειρα ενός εικοσάχρονου παιδιού, όταν μάλιστα έχει καταλάβει το λάθος του και έχει δημοσίως ζητήσει συγγνώμη. Αυτό είναι πιο ρατσιστικό. Και στο τέλος τέλος, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθος βαλέτω.
Ξέρεις, έχουν κοπει σαν γόρδιος δεσμός τα όνειρα χιλιάδων κοριτσιών. Στην ρατσίστρια θα κολλήσουμε; Γιατί; Ένας λόγος παραπάνω να παραδειγματίζονται και οι υπόλοιποι ρατσιστές. Εγώ είμαι αναμάρτητη στο θεμα του ρατσισμού και ρίχνω τον πρώτο λίθο.