Άνοιξε το πρώτο μπαρ αφιερωμένο στο γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία

Άνοιξε το πρώτο μπαρ αφιερωμένο στο γυναικείο αυνανισμό στην Ιαπωνία Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό Spa! το πρώτο μπαρ αφιερωμένο στις γυναίκες, εν ονόματι Love Joule, το οποίο πιθανώς αναφέρεται στον James Prescott Joule και τη μονάδα μέτρησης ενέργειας Joule (J), άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο. Βρίσκεται στη συνοικία Shibuya του Τόκιο και η είσοδος επιτρέπεται στους άνδρες μόνο στην περίπτωση που συνοδεύονται.

Πίσω από το ιδιαίτερο αυτό μπαρ, σύμφωνα με τη Le Monde, οι πελάτισσες μπορούν να θαυμάσουν μία ντουζίνα φανταχτερών και πρωτότυπων δονητών. Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Megumi Nakagawa, υποστηρίζει ότι οι πελάτισσες μπορούν να μιλάνε ελεύθερα για το γυναικείο αυνανισμό χωρίς να αποτελεί ταμπού και να ανταλλάζουν τις απόψεις τους για το «πονηρό» εμπόρευμα.


Το μπλογκ Bikyamasr.com ρώτησε μερικές από τις πελάτισσες και μία εξ αυτών απάντησε ότι αισθάνεται ευτυχισμένη που μπορεί να βγει σε ένα μπαρ για κορίτσια χωρίς να της την πέσει ένας άντρας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια