ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2013 | 22:26

Κάτω ο ρατσισμός στις 30άρες!!!!

Κατά καιρούς πέφτω πάνω σε σχόλια..που θεωρούν πως οι 30άρες είναι ξοφλημένες...από και ως που βρε παιδιά;Η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της και δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες θεωρείται πως στα 30 παίρνουν την κατιούσα..ειδικά τα τελευταία χρόνια που όλες οι κοπέλες προσέχουν τον εαυτό τους!Προσωπικά είμαι 30...και οι περισσότεροι με περνάνε από 18-25 επίσης...είμαι μόνη αλλά δεν είμαι ούτε απελπισμένη(βλ.μοναχικό κυκλάμινο:Ρ) ούτε θεωρώ πως πρέπει να πάρω γουρούνι στο σακί επειδή και καλά(για κάποιους)πάτησα τα 30...!Τα 30 είναι ένας αριθμός και μερικοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να είναι επιθυμητοί σε όλες τις ηλικίες γιατί η γοητεία πηγάζει από την ψυχή σου και όχι από το πόσα κεράκια έχει η τούρτα σου!Επίσης όσοι εδώ μέσα έχουν γράψει πως οι άντρες και καλά...μετά τα 30 είναι θεοί...δεν έχουν γνωρίσει μάλλον κάτι 30άρηδες με φαλάκρα,μπάκα κτλ..για μην πω και για τα προβλήματα στύσης .Υγ: Δεν τα χω εννοείται με όλους τους άντρες απλά με εκείνους που λόγω ηλικίας χαρακτηρίζουν υποτιμητικά τις γυναίκες!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ασχολείστε με τρίχες. Ζήστε τη ζωή σας γιατί περνά πολύ γρήγορα και δεν ξανάρχεται. Όταν συμβεί κάτι απρόσμενο (θάνατος πχ) όλοι τότε συνειδητοποιούν πόσο γρήγορα περνά η ζωή και ότι είναι ανόητο να ασχολείσαι με μπούρδες αλλά γρήγορα το ξεχνάνε.
"Έξυπνε" 30άρη που πας με τα 20χρονα, ποιος είσαι ρε εσυ που κρίνεις τις γυναίκες έτσι, επειδή έφτασαν σε αυτή την ηλικία? Λες και τα παιδάκια που πας, δε θα γίνουν κάποτε 30?? Ο χρόνος δε χαρίζεται πουθενά και σε κανένα, κατάλαβέ το! Εμένα η γυναίκα μου είναι 37, μόλις γέννησε και είναι κούκλα! Καλύτερη από ποτέ! Οπότε κράτα τη γνώμη σου για κάτι επιφανειακούς σαν κι εσένα, που το μόνο που σκέφτονται είναι πως να γ..σουν! Ήθελα να ξερα, έχεις οραματιστεί ποτέ τον εαυτό σου 60-70 χρονών? αν συνεχίσεις με το ίδιο σκεπτικό, θα φτάσεις σε αυτή την ηλικία μόνος σου κακομοίρη μου και μετά να δούμε, θα κοκορεύεσαι ακόμα για τις επιλογές σου??
"Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα' ρθεις" λένε... Με τι ασχολείστε καημένοι που έχετε φτιάξει και ολόκληρες θεωρίες... Όλοι θα πάρετε, και στα 30 είναι καλά, στα γεράματα να σας δω, που τα βυζιά θα έχουν πέσει στο πάτωμα και τα πέη δεν θα σηκώνονται ούτε με μηχανική υποστήριξη κ.λπ. κ.λπ. Σοβαρευτείτε, οι άνθρωποι δεν είναι μόνο κρέας.