Σε ελληνικό κόμμα θα ενταχθεί ο Χατζημαρκάκης

Σε ελληνικό κόμμα θα ενταχθεί ο Χατζημαρκάκης Facebook Twitter
4

Την ένταξή του σε πολιτικό χώρο στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει τον Οκτώβριο ο ευρωβουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών της Γερμανίας και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το προανήγγειλε ο ίδιος από τη Λευκωσία, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. Όπως είπε ο κ. Χατζημαρκάκης, που επέκρινε το Βερολίνο, λέγοντας ότι «έβαλε φωτιά στο ευρωπαϊκό σπίτι», πιστεύει στην ανάγκη για ελληνική πολιτιστική επιρροή στα ευρωπαϊκά θέματα. Εξήγησε  επίσης  ότι αν θέλει να είναι αυθεντικός και να συνεχίσει την πορεία του στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να το κάνει εκ μέρους της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ελλάδας.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο Χατζημαρκάκης προσπαθεί να γίνει δημοφιλής στην Ελλάδα, μπας και συνεχίσει την πολιτική του καριέρα με ψήφους Ελλήνων, διότι αφού αποκαλύφθηκε η εκτεταμένη λογοκλοπή που είχε κάνει στη διδακτορική του εργασία και του αφαιρέθηκε ο τίτλος του διδάκτορα, γερμανικές ψήφους δεν πρόκειται να πάρει.