Το Channel 4 σταματά μετά από αντιδράσεις, ριάλιτι που γυριζόταν στην Κέρκυρα

Το Channel 4 σταματά μετά από αντιδράσεις, ριάλιτι που γυριζόταν στην Κέρκυρα Facebook Twitter
5

Ένα βρετανικό ριάλιτι που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στην Κέρκυρα και μεταδίδεται από το  βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω των κατηγοριών ότι είχε βάλει στόχο νεαρές Βρετανές οι οποίες βρίσκονταν για διακοπές στον Κάβο και έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

 

Το Channel 4 σταματά μετά από αντιδράσεις, ριάλιτι που γυριζόταν στην Κέρκυρα Facebook Twitter

Όπως γράφουν τα Νέα, η 20μελής ομάδα παραγωγής επέστρεψε άρον άρον στη Βρετανία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά τις κατηγορίες ότι οι παραγωγοί της σειράς «Τι συμβαίνει στον Κάβο» είχαν προσφέρει στους εργαζομένους μπόνους για να βρουν μεθυσμένες κοπέλες οι οποίες χρησιμοποιούσαν ως μέθοδο αντισύλληψης το χάπι της επόμενης ημέρας, κάτι που σήμαινε δηλαδή ότι δεν έπαιρναν προφυλάξεις στο σεξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, οι υπεύθυνοι του Channel 4 ανακάλεσαν εξοργισμένοι για τις καταγγελίες την ομάδα παραγωγής της εταιρείας Dragonfly. «Ζητήσαμε συγγνώμη από το Channel 4», δήλωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας Σάιμον Ντίκσον, «και σταματήσαμε την παραγωγή προκειμένου να ανασυντάξουμε την ομάδα μας στο Λονδίνο, να διερευνήσουμε και να κατανοήσουμε τι ακριβώς συνέβη».

Η σειρά επικεντρώνεται στα μεθύσια και στις σεξουαλικές περιπέτειες των νεαρών Βρετανών που παραθερίζουν στην Κέρκυρα. Έως τώρα είχε παρακολουθήσει ζευγάρια που απιστούσαν, ομοφυλόφιλους άνδρες που «προσηλύτιζαν», σύμφωνα με την εφημερίδα, ετεροφυλόφιλους άνδρες, καθώς και άτομα που έκαναν σεξ με αγνώστους για μία βραδιά. Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής περίμενε το βράδυ έξω από τα σπίτια βρετανών παραθεριστών προκειμένου να καταγράψει οποιεσδήποτε παρασπονδίες.

Το τηλεοπτικό συνεργείο φαίνεται να έχει προκαλέσει και την οργή των τουριστικών πρακτόρων στην Κέρκυρα:  «Εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια και γι' αυτό πλέον έχει απαγορευθεί η είσοδος των καμεραμάν αυτής της σειράς στο 90% των μπαρ του Κάβου. Καταγράφουν τις ολέθριες αποφάσεις που παίρνουν οι έφηβοι ενώ είναι μεθυσμένοι, και έπειτα προβάλλουν υπό την κάλυψη ενός ντοκιμαντέρ, βίντεο το οποίο στην πραγματικότητα είναι σκληρό ριάλιτι» δηλώνει τουριστικός πράκτορας στη Sun.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
εκμεταλλεύονται? και καλά κάνουν, εφόσον υπάρχει το φιλοθεάμον κοινό έτοιμο για να βλέπει αυτήν την αποκτήνωση-να πίνουν μέχρι αηδίας και μετά να οργιάζουν-και προφανώς δεν πρόκειται για αθώες κορασίδες, τα κορίτσια έχουν έρθει ακριβώς για αυτού του είδους τη "διασκέδαση". Τώρα αν φύγουν με 2-3 ΣΜΝ παραπάνω εντάξει δεν πειράζει μωρέ, πήραν και ένα δωράκι από την Κέρκυρα.
H ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Να δούμε τι άλλο θα θυσιαστεί στο βωμό της τηλεθέασης. Τελικά δεν απέχει και πολύ το Hunger Games από την πραγματικότητα, όπου να 'ναι θα το δούμε κι αυτό για να "διασκεδάσουμε".