Ξυλοκόπησαν άγρια μέλη της Χ.Α. στην Πάτρα

Ξυλοκόπησαν άγρια μέλη της Χ.Α. στην Πάτρα Facebook Twitter
79

Τρία άτομα, μέλη της Χ.Α. νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα στην εντατική, μετά από επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα από ομάδα αντιεξουσιαστών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μέλη της Χ.Α. επέβαιναν σε αυτοκίνητο όταν δέχτηκαν την επίθεση.  Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια, τους ξυλοκόπησαν άγρια και εξαφανίστηκαν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου με τους δύο να είναι τραυματισμένοι ελαφρότερα με χτυπήματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια

Videos από pelop.gr

79

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΗ

Ελλάδα / Πλειστηριασμοί: Τέλος στις κατασχέσεις Α' κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δεν μπορεί να κατασχεθεί και να περιληφθεί στο πρόγραμμα η οικογενειακή κατοικία οφειλέτη, εφόσον έχει και άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πάλι ξύλο έφαγαν; Με όλες αυτές τις ειδήσεις, η γιαγιά μου έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το κατα πόσο μπορούν να την προστατέψουν οι χρυσαβγίτες όταν πάει να σηκώσει την συνταξούλα της από το ΑΤΜ...Είναι σοβαρά τα πράγματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα θα την στείλουμε στους αντιεξουσιαστές (sic) για προστασία.
Οι φασίστες σιγά σιγά ξεβρακώνονται και η θεωρία των δύο άκρων επιβεβαιώνεταιΚαμία λύπη για όσους φασίστες βρεθούν στην αντίθετη πλευρά. Σκοτωθείτε μεταξύ σας. Εμείς θα σας παρακολουθούμε τρώγοντας πατατάκιαΟι δημοκράτες ελπίζουμε πως όταν τελειώσετε με τους αλληλοσκοτωμόυς θα μπορέσουν επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι!!! Κάτω οι φασίστες!!