ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Ξυλοκόπησαν άγρια μέλη της Χ.Α. στην Πάτρα

Ξυλοκόπησαν άγρια μέλη της Χ.Α. στην Πάτρα Facebook Twitter
79

Τρία άτομα, μέλη της Χ.Α. νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα στην εντατική, μετά από επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα από ομάδα αντιεξουσιαστών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μέλη της Χ.Α. επέβαιναν σε αυτοκίνητο όταν δέχτηκαν την επίθεση.  Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια, τους ξυλοκόπησαν άγρια και εξαφανίστηκαν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου με τους δύο να είναι τραυματισμένοι ελαφρότερα με χτυπήματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια

Videos από pelop.gr

79

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΑΠΑΤΗ

Ελλάδα / ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Ελεύθερος ο αρχιδιαιτητής - Αύριο απολογείται ο πρόεδρος της οργάνωσης

Στο μεταξύ, πέντε ακόμη περιπτώσεις έχουν ενταχθεί στο κατηγορητήριο, ενώ στις αρχές έχουν απευθυνθεί και άλλοι γονείς, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να καταθέσουν για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Ελλάδα / Κλείνουν οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω Μαραθωνίου και άλλων αγώνων δρόμου από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου - Αναμένεται κυκλοφοριακό πρόβλημα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πάλι ξύλο έφαγαν; Με όλες αυτές τις ειδήσεις, η γιαγιά μου έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για το κατα πόσο μπορούν να την προστατέψουν οι χρυσαβγίτες όταν πάει να σηκώσει την συνταξούλα της από το ΑΤΜ...Είναι σοβαρά τα πράγματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα θα την στείλουμε στους αντιεξουσιαστές (sic) για προστασία.
Οι φασίστες σιγά σιγά ξεβρακώνονται και η θεωρία των δύο άκρων επιβεβαιώνεταιΚαμία λύπη για όσους φασίστες βρεθούν στην αντίθετη πλευρά. Σκοτωθείτε μεταξύ σας. Εμείς θα σας παρακολουθούμε τρώγοντας πατατάκιαΟι δημοκράτες ελπίζουμε πως όταν τελειώσετε με τους αλληλοσκοτωμόυς θα μπορέσουν επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι!!! Κάτω οι φασίστες!!