Η Βόρεια Κορέα γιορτάζει τη 60η επέτειο του πολέμου της Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα γιορτάζει τη 60η επέτειο του πολέμου της Κορέας. Facebook Twitter
2

 

Η Βόρεια Κορέα ξεκινά τους ετήσιους αγώνες Arirang, τιμώντας τους πρώην ηγέτες της (παππού και πατέρα του σημερινού ηγέτη) και την 60η επέτειο του Κορεατικού πολέμου. ΤΟ βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων δείχνει χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδο Mayday για την τελετή έναρξης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
...και για οσους προβοκατορες λενε οτι στην β.κορεα δεν παιρνανε καλα,πεινανε,τους αναγκαζουν να παρευρισκονται σε παρομοιες εκδηλωσεις και δεν εχουν καμια προσωπικη ελευθερια τα ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ προσωπα των θεατων στο 0.50 και το ΘΕΡΜΟ παλαμακι(sic) στο 1.28 ερχονται να διαψευσουν τις ιμπεριαλιστικες φημες...ΝΟΤ!