Με φτήνια η απάντηση από το σάιτ της Χ.Α. στον Ρότζερ Γουότερς

Με φτήνια η απάντηση από το σάιτ της Χ.Α. στον Ρότζερ Γουότερς Facebook Twitter
18

Με τη γνωστό φτηνιάρικο λεξιλόγιο αρθρογράφος στο σάιτ της  Χ.Α. αποφάσισε να απαντήσει σε όσα είπε για την οργάνωση ο Ρότζερ Γουότερς σε συνέντευξη του στην Καθημερινή. Στην πολύ σοβαρή τοποθέτηση του μουσικού στο φαινόμενο της Χ.Α. ο αρθρογράφος απαντά χαρακτηρίζοντας τον « ξεφτ(ιλ)ισμενο πουρόκερ» που έπρεπε να τον απασχολεί η ακράτεια- και άλλα τέτοια,  χωρίς σοβαρό αντίλογο. Του προσάπτει δε ότι δεν έχει διαβάσει Πλάτωνα ενώ εκείνοι έχουν «μελετήσει τους δύο Γίγαντες της ελληνικής σκέψης και ακολουθούν τις διδαχές τους».

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κείμενο των μελετητών του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη: «Ο  Ρότζερ Γουότερς είναι 70 ετών. Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την καριέρα του ως μουσικός. Τόσα πολλά που μπορεί να θρέψει τις τέσσερις γυναίκες, τις οποίες έχει παντρευτεί ισάριθμες φορές. Φαίνεται, όμως, ότι χρειάζεται κι άλλα γι’ αυτό, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να τον απασχολούν τα αρθριτικά, η ακράτεια και γενικώς το πώς θα πηγαίνει προς… νερού του, αυτός επιμένει να αρμέγει τις τσέπες των θαυμαστών του κάνοντας «αρπαχτές» ανά τον κόσμο. Προσπαθούμε να φέρουμε στο νου μας τον… νερουλά (Γουότερς), κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60 όπου, όπως υποστηρίζει, επισκέφτηκε την χώρα μας. Η εικόνα, η οποία αυτόματα μας έρχεται στο νου, είναι ενός βρώμικου ατημέλητου «χίππυ» με ψείρες στα μαλλιά (και στα μυαλά;), να παίζει κιθάρα, ενώ κάποιοι πονόψυχοι να του ρίχνουν μερικές δεκάρες στο καπέλο του προκειμένου να αγοράσει μια τυρόπιτα…»

18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
Δεν έχω σχεση με την Χ.Α., ουτε με την ακροδεξιά, δεξιά,ή την αριστερά. απλώς δηλώνω εθνικιστής (οχι κρατιστής), με την έννοια οτι επιθυμώ τη διατήρηση των εθνοτήτων επί γης, και την μη αλλοίωση των πολιτισμών, για το οποίο στοχεύει η New world order. Διαβάζοντας προσεχτικά τη συνέντευξη, ο Roger Waters μεταξύ άλλων ανεφερε και τα εξής: "Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε ( Σ.σ. σε σχέση με τη μετανάστευση και τη ξενοφοβία) είναι ότι τα εθνικά σύνορα είναι κάπως ξεπερασμένα."-Ναι αλλά τα σύνορα πάμπλουτε Waters, προστατεύουν τα μικρότερα εθνη-κράτη ως οντότητς με κανονιστικές/ρυθμιστικές εξουσίες, ώστε να εξακολουθούν να παραμένουν ισχυρά σε βαθμό που να τους επιτρέπει να λειτουργούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που εκπροσωπούν. Αντίθέτως με μια υποτιθέμενη κατάρρευση των συνόρων, ποιός θα αναλάβει διαχειριστής του νέου αυτου υπερεθνικού κέντρου λήψης αποφάσεων;Φυσικό είναι, με τόσα εκατομύρια παγκοσμίως πωλήσεις δόσκων, και αναρίθμητες συναυλίες (λόγω της τεράστιας μουσικής αξίας σου) μερικές τιποτένιες οικονομικές επιπτώσεις του γκλομπαλισμού (πχ τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, τα οποία δεν επηρεάζονται από καμίας μορφής δέσμευση έναντι των πολιτών των τοπικών κοινωνιών, συνεπώς δεν λογοδοτούν για καμια απουσία κοινωνικής πολιτικής) να μη σε συγκινούν πια και τόσο..Υ.Γ. Οσο για το φαινόμενο της ώσμωσης που αναφέρεις οτι λειτουργει αιωνίως στη φύση, οπότε είναι εξίσου φυσικό και το φαινόμενο της μετανάστευσης, να σου υπενθυμίσω ότι στην ώσμωση υπάρχει μια μεμβράνη ανάμεσα στα δυο διαλύματα (τα αντίστοιχα για τα κρατη σύνορα), η οποία δεν επιτρέπει να περνούν μέσα απ' τους πόρους της ΟΛΑ τα μόρια του διαλύματος, παρα μόνο αυτά που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ωστε να γίνει η ώσμωση! Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε το φαινόμενο της διάχυσης.
Υπογραφει ο Γιωργος Μαστορας,οποτε μπορουμε να το λαβουμε και ως μουσικοκριτικη.Ο Μαστορας,καλλιτεχνικο παρωνυμιο του Γιωργου Μισιακα,αρθρογραφος,μουσικος (ηγετης της white power σκηνης και frontman της μπαντας Iron Youth),υποψηφιος βουλευτης Τρικαλων και σημερα μετακλητος υπαλληλος στη Βουλη.Απο τα παλια στελεχη και εκ των κορυφαιων ιδεολογικων καθοδηγητων της συμμοριας.
Εάν διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση θα νιώσετε οτι η γη γυρίζει πιο αργά απο τη βλακεία που αποπνέει με κάθε φράση της.Σε ένα σημείο αναφέρει: "Πέρα, όμως, από τις όποιες υποθέσεις και την σχετική πλάκα επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό «αξιοθρήνητος» στον γηραλέο αυτόν φραγκοφονιά. Στην έκφραση των πιο παρακμιακών δεδομένων της ροκ σκηνής (σ’ αντίθεση με την Φιλοπατρία και την ρομαντική ιπποτική διάθεση άλλων μουσικών του είδους, όπως ο Ίαν Άντερσον, ο Έρικ Κλάπτον και ο Ρίτσι Μπλάκμουρ"Λοιπόν:Οι Ιαν Αντερσον http://j-tull.com/musicians/iananderson/Ερικ Κλάπτον http://www.ericclapton.com/contact/contact%2Busκαι Ρίτσι Μπλάκμορ http://www.blackmoresnight.com/guestbook.htmlπρέπει να ενημερωθούν για την αναφορά των ονομάτων τους απο αυτούς για αυτό επικοινωνήστε και εσείς μαζί τους για διαμαρτύρια.Ασφαλώς και δεν θα ανέχονται να μιλούν υπέρ τους νεοναζί αρνητές του ολοκαυτώματος.
Το μόνο κοινό Χ.Α. - Αριστοτέλη είναι κάτι που θα άκουσαν για την μεσότητα,μέσο θα εννοεί ο μάγκας,σου λένε, και να σου συνέχεια να επιδεικνύουν το μεσαίο δάκτυλο εδώ κ εκεί!
AleeeΦυσικά δεν τρολάρει η LifoΑν ρίξεις μια ματιά σε ακροδεξιά βοθρομπλογκ και εφημερίδες, έχουν μια ιδιάζουσα γλώσσα, που κάνει μπαμ από μακριά.Ο καθένας μιλώντας βγάζει αυτά που έχει στο κεφάλι του. Αν αυτά είναι βόθρος, αυτά είναι και μέσα στο κεφάλι.
ΤΙ?Όντως τώρα? ντάξει είπαμε Χ.Α. αλλά σίγουρα δεν τρολάρετε σαν λάιφο? Δηαλδή αυτό είναι επίσημη ανακοίνωση κόματος? Μα δεν μπορεί... είναι σίγουρα τρολ...