ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2013 | 01:34

O φίλος μου μου είπε πως θα ψήφιζε ΧΑ

Ξέρω πως ακούγεται..και έχοντας μεγαλώσει σε μία οικογένεια με τις άκρως αντίθετες πεποιθήσεις τις οποίες έχω και γω απο τότε που μου το είπε νιώθω τόσο περίεργα..είμαστε 2 χρόνια μαζί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ,είναι απίστευτα γλυκός και ειλικρινής και προσπαθεί να κάνει τους πάντες να χαμογελάνε..είναι σαν μικρό παιδάκι..και ξέρω πως θα ακουστεί παράξενο αλλά είναι το πρώτο άτομο που γνώρισα που βοηθάει όπως μπορεί όποιον βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα ή ξένο χωρίς να κάνει διακρίσεις..Γι'αυτό μου έπεσε σαν κεραμίδα όταν μου το είπε αυτό..ποτέ δεν ασχολιόμουν πολύ με τα πολιτικά αλλά οι αποψείς που έχω είναι ακριβώς αντίθετες απότι υποστηρίζουν αυτοί οι τραμπούκοι..έχοντας μεγαλώσει σε μία οικογένεια έντονα πολιτικοποιημένη έχω έμφυτη μια διαστροφή για άτομα με τέτοιες πεποιθήσεις..και γι'αυτό δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα τόσο υπέροχο άτομο στα μάτια μου να υποστηρίζει έστω και κάποιες απο τις απόψεις και πράξεις αυτών..δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση με όλα που κάνουν λέει..απλά πιστεύει πως στη φάση που είμαστε τώρα πρεπει να δώσουμε περισσότερη σημασία στο να σωθούμε εμείς λέει..σα δικαιολογίες μου ακούγονται όλα αυτά..και απο την άλλη όταν είδε πόσο σοκαρίστηκα προσπαθούσε να μου εξηγήσει..όταν του είπα πως έστω και λίγα να υποστηρίζει εμένα με φρικάρουν αυτά που μπορεί να σκέφτεται ή να κάνει κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε τόσο σοκαρισμένος σχεδόν ψιθυριστά.. "πραγματικά πιστεύεις πως θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον;ή θα ήθελα να πάθει κάποιος κακό που δεν έχει κάνει τίποτα;"..και ένιωσα τόσο άσχημα γι αυτά που σκεφτόμουν γιατί τοον έχω ακούσει τόσες φορές να λέει και να κάνει τόσα καλά πράγματα και να βοηθάει όσο μπορεί όλους..αλλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ..πως γίνεται απο κει που κάναμε κάποια σχέδια για το μέλλον να συνεχίσω να τα κάνω όταν είμαστε κ σκεφτόμαστε τόσο διαφορετικά σε κάτι βασικό;και πως γίνεται να με προσέχει και να με αγαπάει να είναι τόσο γλυκός και υπέροχος με όλους γύρω του και να είμαι τόσο ευτυχισμένη και περήφανη γι αυτόν και ταυτόχρονα να ντρέπομαι ρε γαμώτοοο;;;μήπως τελικά εγώ είμαι η ρατσίστρια που τον κρίνω απο ένα κομμάτι του πάζλ που δεν μου αρέσει..?
10
 
 
 
 
σχόλια
Προπαγάνδες ακούω, έλλειψη παιδείας, αγραμματοσύνη, ανιστόρητοι, αδιάβαστοι....Όλοι κολλήσατε με την "λεπτομέρεια" της χ.α... έλεος.. Αν έγραφα μία αντίστοιχη εξομολόγηση για την κοπέλα μου που είναι "antifa" και γουστάρει όλοι μέρα να είναι στους δρόμους και να πετάει μπουκάλια;;; Πάλι τα ηθικό-πολιτικά σας δεν θα λέγατε;; Είσαι ευτυχισμένη μαζί του; σε αγαπάει; τον αγαπάς; Είναι δυνατόν να μας παρουσιάζεις έναν "άγιο" άνθρωπο και εσύ να μην προσπαθείς να μπεις στην λογική του;;Κρίμα.. κρίνουμε ανθρώπους μέσα από κολλημένες ιδεολογίες.Δευτέρα παρουσία χρειάζεστε όλοι ρε.. (και όχι ο Τσίπρης δεν θα την φέρει)
Το χρεος σου στον ανθρωπο που αγαπαςς ειναι να τον πεισεις και οχι να τον απορριψεις. Φανερωσε του το πραγματικο προσωπο της ΧΑ αρχιζοντας κυριως με την αποψη τους για τις γυναικες που τις θεωρουν κατωτερα οντα και η μονη ασχολια τους πρεπει να σχετιζεται με το σπιτι και μητροτητα.Εαν εδω συμφωνησει υπαρχει θεμα. Πες του κυριως πως υποστηριζουν δημοσια κιολας τον ευνουχισμο και ευθανασια σε μωρακια ΑΜΕΑ.Εαν υποστηριζει πως το κανει για λογους αντιδρασης διαβασε του και αυτο :XA:1) Στήριξη της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός, του Μπόμπολα και της Eldorado Gold (αυτοί είναι καλοί ξένοι), στις Σκουριές Χαλκιδικής2) Στήριξη μαζί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ της υποψηφιότητας Σταυρίδη για τον ΤΑΙΠΕΔ (τον οργανισμό που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους επίσης καλούς ξένους)3) Καταψήφισε την συνέχιση της έρευνας για τη Λίστα Λαγκάρντ, πάλι σε ταύτιση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ4) Τάχθηκε ενάντια στη φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου και των εφοπλιστών5) Εναντιώθηκε στην απεργία του ΜΕΤΡΟΚυριως πες του πως αυτοι οι ανθρωποι στηριζονται πανω στο μισος για οτι δε τους αρεσει και αυτο δεν ειναι ουτε εφοπλιστες ουτε καπιταλιστες-αφου χτυπαει προσοχη μπροστα σε αυτους , αλλα σε ταλαιπωρημενους μεταναστες σε ΑΜΕΑ σε διφορετικης αποψης ατομα και γενικα σε οτιδηποτε διαφορετικο απο δαυτους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ!!
"Το χρεος σου στον ανθρωπο που αγαπαςς ειναι να τον πεισεις και οχι να τον απορριψεις." Καλύτερα να απορρίπτεις καμιά φορά, παρά να προσπαθήσεις να πείσεις
και γενικά το γεγονός ότι ψηφίζει χρυσή αυγή με πασιφιστικό σκεπτικό θα έπρεπε να σε προϊδεάσει ότι είναι βαθύτατα προβληματικό άτομο, επικίνδυνο για τον εαυτό του και για τους γύρω του, αν μη τι άλλο λόγω κλινικών διαστάσεων βλακείας.
Αν ήσουν κι εσύ της Χ.Α. μια χαρά θα τα ταιριάζατε. Αλλά εφόσον δεν είσαι, δε νομίζω να δουλέψει το πράμα...Εγώ μόνο και στην σκέψη ότι θα ήμουν με κάποιον που υποστηρίζει -έστω και με την ψήφο του- αυτή την φασιστική συμμορία, με λούζει κρύος ιδρώτας.Δεν θα μπορούσα να γεφυρώσω αυτό το χάσμα.Μακάρι να μπορέσεις εσύ. Τι να σου πω;
πες του αν δε θέλει να κάνει κακό σε κάποιον τότε το να ψηφίσει -συνεισφέροντας στο να αποκτήσουν εξουσία, λεφτά και ασυλία- μαχαιροβγάλτες ψυχασθενείς με την αιμομιξία, τα όπλα και τη βία οι οποίοι μισούν ακόμα και δίχρονα με το λάθος χρώμα δέρματος είναι αρκετά ηλίθιος τρόπος να το πετύχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ