10μηνη ποινή φυλάκισης για δασκάλα Ζούμπα

10μηνη ποινή φυλάκισης για δασκάλα Ζούμπα Facebook Twitter
7

Μία τριαντάχρονη δασκάλα ζούμπα που λειτουργούσε έναν παράνομο οίκο ανοχής κοντά στο γυμναστήριο της στο Μέιν των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Η ποινή προτάθηκε από τους εισαγγελείς ως μέρος συμφωνίας για την ομολογία ενοχής της Alexis Wright τον Μάρτιο.

Η Wright είπε στον Δικαστή ότι ανακουφίστηκε όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στον οίκο ανοχής πέρυσι. Η ίδια είπε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί ενώ υπήρξε και μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας.

Δήλωσε ένοχη για 20 κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων της πορνείας, συνωμοσίας, φοροδιαφυγής, κλοπής και απάτης.

Η Wright διεύθυνε την επιχείρηση με τον πρώην εραστή της Mark Strong, έναν 57χρονο ιδιοκτήτη ασφαλιστικής επιχείρησης. Εκείνη βιντεοσκοπούσε τους πελάτες εν αγνοία τους και κρατούσε λεπτομερή αρχεία του παράνομου οίκου ανοχής σύμφωνα με το Business Insider, ενώ κέρδισε $150,000 από την επιχείρηση του παράνομου οίκου ανοχής.

Οι εισαγγελείς αποζητούν αποζημίωση $57,280 από την Wright, σημειώνοντας ότι εξοικονόμησε χρήματα στην πολιτεία δηλώνοντας ένοχη. O Strong καταδικάστηκε σε 20 μέρες ποινή φυλάκισης, και $3000 πρόστιμο.

Περισσότεροι από 100 άντρες είχαν πληρώσει την Wright για σεξ, μέσα σε αυτούς ένας πρώην Δήμαρχος, ένας προπονητή χόκεϊ σε λύκειο, ένας υπουργός και ένας δικηγόρος. Οι ερωτικές περιπτύξεις συνέβαιναν στο γυμναστήριο της Wright στο διαμέρισμα και στο γραφείο της.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Άνευ πλάκας αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική (σύμφωνα τουλάχιστον με αρκετές επιστημονικές έρευνες). Δυστυχώς τις 12 ώρες σε ακινησία στο γραφείο δεν τις σώζουν οι 1-2 ώρες στο γυμναστήριο
"Εκείνη βιντεοσκοπούσε τους πελάτες εν αγνοία τους και κρατούσε λεπτομερή αρχεία του παράνομου οίκου ανοχής σύμφωνα με το Business Insider, ενώ κέρδισε $150,000 από την επιχείρηση του παράνομου οίκου ανοχής." Αυτό μάλλον...
<<Η Zumba® συνδυάζει τους κλασικούς λάτιν ρυθμούς με εύκολες ασκήσεις που γίνονται σε πιο αργό ή γρήγορο ρυθμό ενώ ταυτόχρονα. Διατηρούνται και στοιχεία της αεροβικής με κινήσεις αντοχής που βοηθούν στην τόνωση και γράμμωση των μυών. Από τον Ιούλιο του 2009 η Zumba διδάσκεται σε πάνω από 40.000 μέρη σε 75 χώρες ενώ χιλιάδες είναι τα άτομα που κατέχουν τα dvd της εν λόγω γυμναστικής.Στην πράξη η Zumba περιλαμβάνει λίγο από "salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco", αλλά και χορό της κοιλιάς. Έτσι, καις θερμίδες, τρέχεις τον μεταβολισμό σου και δεν βαριέσαι εύκολα. Ταυτόχρονα, με την δημοσιότητα που έχει γνωρίσει και το "So You Think You Can Dance" και το "Dancing With The Stars", ο χορός είναι πιο δημοφιλής από ποτέ.>>Μια,ακόμη,Αμερικανική μπούρδα...