ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτοκτονία άνδρα μετά από καταδίωξη μετέδωσε το Fox News

Αυτοκτονία άνδρα μετά από καταδίωξη μετέδωσε το Fox News Facebook Twitter
1

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες


 

Τεράστιο πλήγμα δέχθηκε, την περασμένη Παρασκευή, το αμερικανικό κανάλι Fox News, το οποίο μετέδιδε ζωντανά την καταδίωξη ενός υπόπτου από την αστυνομία.

Ο ύποπτος είχε προηγουμένως κλέψει το αυτοκίνητο – μία Dodge Caliber – και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ των οχημάτων, ενώ ο δράστης πυροβόλησε κάποιες φορές και κατά του αστυνομικού ελικοπτέρου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian. Στη συνέχεια, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, σε ζωντανή σύνδεση, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.

«Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουμε στη ζωή ήταν μάταιες», δήλωσε ο αρχιφύλακας Tommy Thompson από το αστυνομικό τμήμα του Phoenix.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Shepard Smith, ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για τη γκάφα του καναλιού, ενώ σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Fox News, αναφέρει ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το σύστημα καθυστέρησης της μετάδοσης της εικόνας, το οποίο χρησιμοποιείται για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων και το οποίο ήταν προγραμματισμένο στα 5 δευτερόλεπτα.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τόσους πολέμους κάνουν οι Αμερικάνοι . ( Είμαι κλισέ το ξέρω) Αλλά αν αναλογιστούμε πόσες σκηνές θα έπρεπε να δείχνουν από εκεί αυτό θα έπρεπε να ήταν ψωμοτύρι .