ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Και σε χιμπατζή να δώσετε μια μπανάνα και μια σημαία θα τη σηκώσει»

«Και σε χιμπατζή να δώσετε μια μπανάνα και μια σημαία θα τη σηκώσει» Facebook Twitter
40

Νέα εμετικά σχόλια και παραλήρημα του αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος εμφανίστηκε χθες στο Kontra. Σε ερώτηση για τη στάση του απέναντι στο Γιάννη Αντετοκούνμπο, αμφισβήτησε την εθνικότητα του, λέγοντας «εάν μάθετε το όνομά του, πέστε τον και Έλληνα», ενώ όταν του αντέτειναν ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στην Αμερική, ο Μιχαλολιάκος, ως γνήσιος εκπρόσωπος μιας ανώτερης φυλής  είπε: «Και στο ζωολογικό κήπο αν δώσετε σε ένα χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία θα τη σηκώσει». Όταν δε του είπαν ότι συγκρίνει το νεαρό αθλητή με χιμπατζή ο Μιχαλολιάκος το αρνήθηκε, λέγοντας: «Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο». Στην πορεία της συζήτησης, του τέθηκε το θέμα Ελλήνων μεταναστών  στη Νότια Αφρική που παντρεύτηκαν μαύρες και τα παιδιά τους επέστρεψαν και ζουν στην Ελλάδα. «Αυτοί είναι Έλληνες κατά 50%», ήταν το σχόλιο του.

 

40

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μίλησε και ο γνήσιος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων.Άλλωστε τα πανέμορφα και καθαρά ελληνικά χαρακτηριστικά του προδίδουν την καταγωγή του.Βλέπεις τον Μιχαλολιάκο και λες οτι κάπως έτσι πρέπει να ήταν και ο Λεωνίδας!
καλε πες το ψεμματα??? απο την μια τον Ερμη του Πραξιτελη να βαλεις απο την αλλη τον Μιχαλολιακο μια φτυσια! δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος! μπερδευεσαι! λιγο οι κοιλιακοι, λιγο τα λεπτα χαρακτηριστικα, λιγο το τουτο τους που ειναι ιδιο, πρεπει να παρεις ενα μαδερει και να βαρεσεις κατακεφαλα για να ξεχωρισεις το αγαλμα απο τον αρχηγο!
Έχεις μεγάλο δίκαιο. Ωστόσο αν ψηφιστεί και εφαρμοστεί (όχι σαν το νόμο για το κάπνισμα) οι περισσότεροι Έλληνες θα έχουν προβλήματα με την δικαιοσύνη. Σε άλλους φταίνε οι μαύροι, σε άλλους οι Εβραίοι, σε άλλους οι Γερμανοί, σε άλλους οι Βούλγαροι.
ΜΗΝ ΚΟΡΟΗΔΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΟ ΜΑΣ!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΣΕΙΣ ΜΟΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙ ΣΗΜΕΑ; ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΣΙΜΕΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΙΝΕΛΙΝΕΣ
Φασισμός όμως δεν είναι μόνο η Χ.Α....Φασισμός είναι και οι μισθοί των 300 ευρώ, η τρομοκρατία μέσα στους χώρους δουλειάς μη τυχόν και σηκώσεις κεφάλι, ο εργάτης που χάνει τη δουλειά του, τα λουκέτα των μαγαζιών. Πράγματα δηλαδή στα οποία η Χ.Α. είναι το καλύτερο τσιράκι των αφεντικών (βλέπε πέρα απο τις ρατσιστικες της θέσεις, την πολιτική των δουλεμπορικών γραφείων που έχει ανοίξει σε διάφορες πόλεις...)Ο φασισμός είναι παιδί του καπιταλισμού που σαπίζει, τον ταΐζουν και τον ποτίζουν τα μονοπώλια, όταν δε μπορούν να κάνουν πια τόσο εύκολα κουμάντο όπως πριν. Και πόσο πολύ βολεύει αυτό το σύστημα να τα ρίχνεις στον Πακιστανό στο φανάρι για το τσακισμα του μισθού σου και τα 14ωρα που χτυπάς στη δουλειά...Όμως ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται - μόνο- με διαδικτυακές καταδίκες, ούτε με νομοσχέδια φτιαγμένα απο τη ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ. θέλει μαζικό, οργανωμένο κίνημα στα σωματεία στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές. Να μην τολμάνε οι φασίστες να αρθρώσουν λέξη. Αλλά κυρίως, θέλει να στοχεύσουμε στο σύστημα που τους γεννάει και να το ανατρέψουμε.
ναι οκ, φασισμός είναι τα πάντα. Τώρα ας χαλαρώσουμε και ας προσέξουμε τις λέξεις μας.Δεν είναι "φασισμός" αλλά κοινωνική αδικία ή καταπίεση δικαιωμάτων κλπ. ΣΑΝ φασιστικά φαντάζουν πολλά πράγματα στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε και πάντα θα υπάρχουν. Βάζοντας την ταμπέλα 'φασισμός' σε όλα, απλά 'αραιώνεις' την έννοια του φασισμού και τον απλώνεις περισσότερο. Το αν είναι φασιστικά ή όχι είναι υπο συζήτηση. Αυτό που δεν είναι υπο συζήτηση είναι πως ο κυριολεκτικός φασισμός είναι η Χρυσή Αυγή ως ακράιο μιλιταριστικό κίνημα.[αν και επι της ουσίας είναι περισσότερο Ναζιστές] Ας μην ευτελίζουμε την βαριά, πραγματική έννοια και ύπαρξη του φασισμού με το να κάνουμε τη λέξη 'επιθετικό προσδιορισμό' γιατί ο κανονικός φασισμός απλώνεται επικίνδυνα πλέον σαν αρρώστια στην κοινωνία μας.
Σωστα, ο καπιταλισμος σαπιζει.. Στον αγωνα συντροφοι, σε λιγο θα ερθει ο κομμουνισμος. Ωπ, σε λαθος αιωνα επεσα.Δυστυχως η αμορφωσια και η βλακεια δεν αντιπετωπιζονται με τιποτα. Ουτε του Mizuno, ουτε του Μιχαλολιακου.