ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Συνδέσμος επιτίθεται σε εκδήλωση τραβεστί στη Λάρισα

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Συνδέσμος επιτίθεται σε εκδήλωση τραβεστί στη Λάρισα Facebook Twitter
14

Λάρισα, Πλατεία Ταχυδρομείου

Έτσι καλύφθηκε η διαμαρτυρία στα τοπικά ΜΜΕ

Αιφνιδιασμένοι θαμώνες καφετεριών και περαστικοί στην πλατεία Ταχυδρομείου παρακολούθησαν τη διαμαρτυρία έξω από την Ιατρική Σχολή.

Τραβεστί – μέλη του «Πανελληνίου Κινήματος Ισότητας» με πανό, μουσική και ομιλίες προσπαθούσαν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην αφαίρεση οικήματος όπου στεγάζονταν τα γραφεία τους, το οποίο άνηκε στον «ηλικιωμένο και ανήμπορο πλέον τραβεστί Αλόμα».

Επίσης κατήγγειλαν Λαρισαίο που φέρεται να αγόρασε το επίμαχο οίκημα, ενώ σε φυλλάδια που μοιράστηκαν στους περαστικούς όπου ο Λαρισαίος «αγοραστής» του οικήματος χαρακτηρίζεται ως «ψευδοαγοραστής», εμφανίζονται αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι το τέρμα μέσω της δικαστικής οδού προκειμένου να περιέλθει ξανά στην κυρίοτητά τους το οίκημα.

Δεκάδες ήταν οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες που υπομονετικά άκουσαν τα όσα έλεγαν μέσω μικροφωνικής εγκατάστασης οι τραβεστί, ενώ προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση από κάποιους που προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορά στο πανό που είχαν αναρτήσει τα διαμαρτυρόμενα μέλη του ΠΑΚΙ.

Πηγή:Onlarissa.gr

 

Παράσταση διαμαρτυρίας των τραβεστί –μελών του κόμματος ΠΑΚΙ (Πανελλήνιο Κίνημα Ισότητας) πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική Σχολή Λάρισας.

Μέλη του κινήματος με επικεφαλής τον γνωστό τραβεστί Αλόμα διαμαρτύρονται για την έξωση που τους γίνεται από το γραφείο του ΠΑΚΙ και καταγγέλλουν μάλιστα γνωστό Λαρισαίο επιχειρηματία που αγόρασε το οίκημα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης άγνωστοι επιχείρησαν να διακόψουν την εκδήλωση σκίζοντας το πανό διαμαρτυρίας που είχαν αναρτήσει, γεγονός που κατήγγειλε ο γνωστός τραβεστί Αλόμα ενώ την ίδια ώρα έστρεψε τα βέλη του και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, που δεν μερίμνησε για την προστασία τους.

Η εκδήλωση μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα προγραμματίζεται να παρουσιαστούν χορευτικά οριεντάλ από τους τραβεστί που συμμετέχουν στην ιδιότυπη αυτή διαμαρτυρία.

Πηγή .eleftheria.gr

Οι "κάποιοι" και οι "άγνωστοι" δεν νοιάστηκαν να κρυφτούν και πολύ, και στο σάιτ του, ο "Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος" δημοσίευσε τον παρακάτω λίβελλο...

ΠΈΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ


Τραγική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε την Τρίτη 25 Ιουνίου η πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, αφού ο γνωστός παρενδυτικός (τραβεστί) μπαρμπά - Μπάμπης - Χαράλαμπος Ταμουτζίδης γνωστός στις αστυνομικές αρχές ως ''αλόμα(ς)'' αν και σε προχωρημένη ηλικία, μαζί με άλλα τέσσερα - πέντε στοιχεία παρόμοιων πεποιθήσεων και προτιμήσεων προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με πρόσχημα την αγορά ενός ακινήτου από Λαρισαίο επιχειρηματία.
Ο γνωστός ποινικός Χαράλαμπος Ταμουτζίδης και παλαιός γνώριμος των Φυλακών Λαρίσης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πορνεία και μαστροπεία στο παρελθόν καθώς και για πλήθος παραβάσεων του ποινικού κώδικος, μαζί με τις άλλες αποκρουστικές και αξιολύπητες παρουσίες που κουβάλησε στην πόλη μας ως περιφερόμενο θίασο,καλούσε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες να πάρουν τις οικογένειές τους και να παραστούν στην εκδήλωσή τους, υποσχόμενοι βέβαια από μικροφώνου και δωρεάν πορνογραφικό υλικό που θα μοίραζαν στο τέλος.
Ευτυχώς, μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου αντιλήφθηκαν τους περίεργους επισκέπτες και έσπευσαν γρήγορα στην πλατεία με μόνο σκοπό να ακυρώσουν μία εκδήλωση που προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Πλησιάζοντας δε στο χώρο όπου είχε στηθεί η μικροφωνική εγκατάσταση από όπου εκστομίζονταν κάθε είδους αηδία, δύο από τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου γκρέμισαν και έσκισαν το πανό διαμαρτυρίας τους , κάνοντας τον καημένο τον Μπάμπη τον Ταμουτζίδη (αλόμας) να θυμηθεί τα νιάτα του και να απειλεί με μηνύσεις, για να λάβει την απάντηση ότι κάθε φορά που θα πατά το πόδι του στη Λάρισα θα υπάρχουν και οι ανάλογες αντιδράσεις, ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος, υποσχέθηκε ότι και αυτός θα υποβάλει μήνυση για προσβολή των χρηστών ηθών και της δημοσίας αιδούς.


Στη συνέχεια οι γνωστοί αναρχικοί-αντιεξουσιαστές υπερασπιστές των τραβεστί (εξάλλου έχουν τις ίδιες προτιμήσεις) προσέτρεξαν προς βοήθεια των παρενδυτικών και του παλαιού ποινικού για να φτάσουν σε σημείο να έλθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αποφασισμένους για όλα εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου, χωρίς βέβαια να τολμήσουν να κάνουν κάτι μάλλον διότι γνώριζαν τη μοίρα τους. Βέβαια και ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, φρόντισε να μην οξυνθούν κι άλλο τα πνεύματα, επειδή εκείνη τη στιγμή η πλατεία ήταν γεμάτη από μικρά παιδιά και η μετατροπή της σε πεδίο μάχης ήταν κάτι το παρακινδυνευμένο. Την επόμενη φορά τους παροτρύνουμε να υπερασπιστούν τους κοπρολάγνους, σε ένδειξη της προοδευτικότητός τους και συμπαράστασης προς τους ομοϊδεάτες τους.
Οι εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου αποχώρησαν συντεταγμένα, χωρίς τα καραγκιοζάκια των καταλήψεων της ιατρικής και της βιοχημείας να τολμήσουν να τους ακολουθήσουν, περιοριζόμενοι στο εμετικό τους σύνθημα από ασφαλή απόσταση ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ενώ πάνω στη ζάλη τους δεν ξέχασαν και το χωριό από το οποίο κατάγεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου.
Ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ότι στην πόλη της Λάρισας δεν υπάρχουν άβατα και διαμηνύουμε στα άπλυτα της ιατρικής ότι θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους όποτε κι αν χρειαστεί. Κλείνοντας, επιρρίπτουμε πάσα ευθύνη στο δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη ο οποίος έδωσε και την άδεια για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, μιμούμενος μάλλον και ζηλεύοντας τη δόξα των ομολόγων του Μπουτάρη και Καμίνη με το Gay Parade. Αυτά όμως να τα βλέπει ο λαός της Λάρισας και ειδικά οι πιστοί Χριστιανοί που ψήφισαν την παράταξή του, γιατί τη μία παραχωρεί δημόσιο χώρο στους Πακιστανούς για προσευχή, την άλλη σε κάθε είδους πρώην ποινικό με ιδιαιτερότητες εκτός εκκλησίας. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

14

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Μπορεί ο δήμος Θεσσαλονίκης να δώσει κάποιο χώρο ώστε αυτέσ και οι πελάτες τους να συνουσιάζονται εκεί μέσα δεν χρειάζεται κάποιος δημόσιος χώρος να γίνονται αυτά σε άλλες πολιτισμένες χώρες έτσι είναι και όσο για φασίστες και μικροαστούς δυστυχώς η ευτυχώς για κάποιους όλοι η Ελλάδα δεν είναι γκέι και ούτε τρανς άραγε σεβασμό και σε αυτούς αλλιώς γίνεσαι και εσύ ένας απ αυτούς που κατήγορος και φοβάσαι
Δεν ξέρω τι με εξοργίζει περισσότερο: το ότι στιγματίζονται άνθρωποι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και την αποφυλάκισή τους, το ότι ο Δήμαρχος νόμιμα έδωσε άδεια και "συμπολίτες" παρενέβησαν προκειμένου να σταματήσουν την διαμαρτυρία ή οι απειλές, για μελλοντικές αντιδράσεις. Συμφέρει να υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης διαλογής (μετανάστες χωρίς δικαιώματα, "παρενδυτικοί" μιάσματα), προκειμένου να "κάνουμε το κέφι μας" με λίγα λεφτά και να πουλάμε και μούρη από πάνω ως ανώτεροι (και άρα εξυπνότεροι). Εμετικό
Ως Έλληνας ομοφυλόφιλος, αξιώνω τον ίδιο σεβασμό με εκείνον που ΟΛΟΙ, ακόμα και οι του "Πατριωτικού Συνδέσμου" περιβάλλουν(αν όχι να το ανακοικώσουν) αναμφιβόλως και ανυπερθέτως, παντρεμένους με άντρες υπουργούς και βουλευτές, ανά την Ευρωζώνη, που τους γυρεύουμε (κι εκείνοι μαζί) δανεικά. Δεν είναι ανδροπρεπές και Ελληνοπρεπές εκεί να είσαι με το σεις και με το σας και προς τους τραβεστί και ομοφυλόφιλους συμπολίτες σου, χυδαίος.Η Ακροδεξιά ξερνάει χυδαιότητα. Αστείρευτες οι πηγές της. Ακούς, διαβάζεις και απορείς. Τί σκατά κουβαλάνε αυτά τα κεφάλια; Οι νόμοι και η περιθωριοποίηση οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους στην ημιπαρανομία. Ποιός άλλος ασχολήθηκε -προς τιμήν του- πλην του ΣΥΡΙΖΑ για εκείνη την τραβεστί σε νυκτερινό σχολείο της Αθήνας, που προσπαθούσε να τελειώσει και δέχονταν βία από συμμαθητές της και ο δ/ντής της είπε το "θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί"; Σκατένιες αξίες. Να τους έχουν σε περιφρόνηση για να κάνει το κέφι του ο κάθε χάλιας.Θα σας πω μια ιστορία, που άκουσα στο κόκκινο. Για μια 12χρονη Βουλγάρα που κατέστη έγκυος από στενό συγγενή της και μετά την έδεσαν σε ένα μουλάρι και το απόλυσαν στα βουνά να πεθάνει. Αξίες. Όμως δεν πέθανε. Κατέληξε, πάνε χρόνια, σε αστυνομικό τμήμα της Β. Ελλάδας και από εκεί καλολαδομένο κύκλωμα την πήγε σε σπίτι στην Αθήνα, έγινε έκτρωση και άρχισε να εκδίδεται. Αξίες. Εξεδίδετο επί χρόνια, εκτρώσεις. Έγινε υστερεκτομή. Αξίες. Άρχισε να εκδίδεται πιο ελεύθερα χωρίς προφύλαξη, το ζητούσαν οι πελάτες και το αφεντικό θέλει να είναι ευχαριστημένοι. Μολύνθηκε από το ΑIDS. Το πρόσωπό της (και όχι των μαστροπών της) το είδαμε πέρυσι στις οθόνες. Το είδε και η μητέρα της, που τη θεωρούσε νεκρή και κρεμάστηκε. Αξίες.Αξίες είναι να πεις το ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ με τις Παραδόσεις και τα κακώς κείμενά τους, όπου απαιτείται. Δικαίωμα στο δημόσιο χώρο έχουν ΟΛΟΙ. Δεν υστερεί σε τίποτα η Αλόμα από τον "Πατριωτικό Σύνδεσμό". Κατ' άλλους μπορεί να υπερτερεί. Ελάτε στις αξίες του προηγμένου κόσμου, τις αξίες του δικαίου, ή τουλάχιστον να έχετε την αξιοπρέπεια να μη γυρεύετε δανεικά από υπουργούς παντρεμένους με άντρες κι εδώ να είμαστε Τουρκμενιστάν.
Ρε παιδιά τόχουμε πεί.. αυτός ο σιχαμερός πολτός νοικοκυραίων, μαγαζατόρων και μικροαστών, τα ποντίκια, τα αδέσποτα και τις τραβεστι τα θεωρεί σκουπίδια το πρωί. Ξέρει αραγε ότι στα ποντίκα οφείλει τα περισσότερα φάρμακά του και στις τραβεστί τις περισσότερες, αντε μην το πώ, το βράδι? οσο γιά τα αδέσποτα, ψάχνει ακόμα να τούς βρεί προορισμό μετα πού θα τελιώσει το παιχνίδι του ο, αντε να μην το πω πάλι, σπορος τού κάθε παραγοντα του σιχαμερού πολτού για να μην τού "λερωνει το πεζοδρόμια και χαλάει τα λουλούδια"... ελπίζω οι γενιές πού έρχονται να μην ειναι το ίδιο με τις προηγούμενες και ελπίζω επίσης αυτες οι γενιές πού τώρα κάνουν όλα αυτά να τελειώνουν γρήγορα.
To θέμα είναι οι άνθρωποι να βρίσκουν στήριξη όταν αποφασίσουν να κάνουν τόσο μεγάλες αλλαγές στον εαυτό τους και μια κοινωνία που θα τους επιτρέψει να εργαστούν και να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, όχι μονάχα να τους χρησιμοποιεί για να εκπληρώνει φαντασιώσεις.
Εργαζόμουν σε περιοχή όπου το βράδυ στήνανε την πιάτσα τους αυτές οι ψυχές. Ε ρε να δείτε κάτι νοικοκυραίοι "πατριώτες" που ερχόντουσαν. Ούτε αναρχικοί ήταν, ούτε άπλυτοι. Πολλοί είχαν πολυτελή αυτοκίνητα. Έτσι λοιπόν η ηθική μας κοινωνία. Όποιος δεν μας μοιάζει τον χλευάζουμε, τον ξεφτιλίζουμε, τον θεωρούμε μίασμα. Μα βέβαια, προσβάλει τα χρηστά μας ήθη. Εμείς οι ηθικοί. Αυτή η χώρα έχει συνηθίσει να καταγγέλλει, να λιθοβολεί και να ξεμπροστιάζει ότι δεν της μοιάζει. τα τραβεστί λοιπόν δεν μας μοιάζουν. Ούτε οι ομοφυλόφιλοι. Ούτε οι μαύροι. Ούτε οι αλλόθρησκοι. Ούτε τα άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ούτε, ούτε, ούτε....
το πρωι τους κυνηγανε, και το βραδυ οι ιδιοι με το αυτοκολλητο "παιδι στο αυτοκινητο" περνανε απο τις πιατσες και βαζουν το παιδικο καθισματακι στο πορτμπαγκαζ για να εχει χωρο το πισω καθισμα για την συνεχεια... δεν ειναι γκευ ομως...προς θεου!ειναι αυτο το σιχαμενο ειδος ελληναρα που επειδη μονο "δινει" θελει να πιστευει οτι αυξανονται και τα κρεντιτς του ως αρσενικο... επειδη μονο "δινει" και φαντασιωνεται αυτο δεν τον κανει ατομο με ομοφυλλοφιλικες τασεις...επειδη μονο "δινει" και εχει και την "κυρα" στο σπιτι παιρνει αφεση για ολα...αλλωστε αυτο δεν τον κανει γκευ σωστα? αυτος μονο "δινει" και εννοειται οτι δεν μπορει να βλεπει μερα μεσημερι οταν βγαινει βολτα με την "κυρα" και τα 3 τεκνα την κρυφη του φαντασιωση στους δρομους...μπορει απο το βλεμμα του κατι να καταλαβει η "κυρα", μπορει τα τεκνα να κολλησουν ομοφυλλοφιλια και να ειναι κι αυτα μεγαλωνοντας δυστυχισμενα, καταπιεσμενα και στα σκοταδια σαν κι αυτον....βεβαια αυτος μονο "δινει" οποτε δεν πιανεται...το λεει και στο καφενειο τα βραδια μετα απο 5 σιβας στους φιλους του που κι αυτοι "δινουν" και κοκορευεται για το πώς ο σωστος ο αντρας, ολα τα σφαζει....