ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θάνατος ακροβάτιδoς του «Cirque du Soleil», επί σκηνής

Θάνατος ακροβάτιδoς του «Cirque du Soleil», επί σκηνής Facebook Twitter
6

Τραγικό δυστύχημα για το διάσημο τσίρκο «Cirque du Soleil», το Σάββατο το βράδυ στο  Λας Βέγκας, όταν η 31χρονη ακροβάτης  Sarah (Sassoon) Guillot-Guyard, έπεσε από ύψος 15 μέτρων έξω από τη ζώνη ασφαλείας.

Η 31χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ήταν εκείνη που έκλεινε το σόου, όμως κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του νούμερού της, γλίστρισε και καθώς δεν ήταν δεμένη σε σχοινιά ασφαλείας έπεσε στο δάπεδο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια των θεατών.

 
«Αρχικά, πολλοί άνθρωποι στο ακροατήριο σκέφτηκαν ότι ήταν μέρος του (show)," ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Η παράσταση συνεχίστηκε για λίγο και  στη συνέχεια σταμάτησε. Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, μια ηχογραφημένη ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό ότι θα επέστρεφε το αντίτιμο των εισιτηρίων.



Η παράσταση ακυρώθηκε μέχρι νεωτέρας.

6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Tραγικο.Ωστοσο ειναι ενας ωραιος θανατος..Να πεθανεις κανοντας αυτο που σου αρεσει.Να πεταξεις για τελευταια φορα σαν πουλι..Ο χειροτερος θανατος ειναι η καθημερινη αλλοτριωση(αργος θανατος)..
Το είχα δει και εγώ στο MGM και είχα την εντύπωση ότι ειναι 100% ασφαλές, ότι το κενό κάτω απο την αιωρουμενη σκηνή είχε δίχτυ ασφαλείας ή κάτι τέτοιο και γι αυτό δεν σε άφηναν να πλησιασεις για να δεις ώστε να έχεις αγωνία... Πολυ κρίμα.