Η πρώτη των Πανελλαδικών φεύγει για Γερμανία

Η πρώτη των Πανελλαδικών φεύγει για Γερμανία Facebook Twitter
39

Στη Γερμανία θα φύγει η πρώτη των φετινών Πανελλαδικών Αλεξία Παπαϊωάννου η οποία συγκέντρωσε 19.729 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως δηλώνει στην Καθημερινή, στη Γερμανία έχει ήδη εξασφαλίσει μια υποτροφία: «Εως πέρυσι έλεγα να μείνω στην Ελλάδα, να το παλέψω εδώ. Αλλά ας μη συνδέσουμε την επιλογή μου να σπουδάσω στο εξωτερικό μόνο με την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους νέους. Νομίζω ότι η απόφασή μου ερμηνεύεται καλύτερα από τη διάθεση που έχουμε όλοι για αλλαγή. Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μία φάση της ζωής. Από την άλλη, όλοι είμαστε πλέον πολίτες του κόσμου, πολίτες της Ευρώπης», δηλώνει στην εφημερίδα.

Τονίζει πάντως ότι δεν είναι η κρίση που τη διώχνει αλλά η ανάγκη της για αλλαγή για να δοκιμάσει νέα πράγματα.  «Δεν θα βάλω πότε καμία χώρα πάνω από την Ελλάδα. Πάντα θα την κουβαλώ» λέει η 18χρονη που έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο το οποίο έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στη γερμανική γλώσσα.

39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται το ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται το ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται να εξέλθει από τις φυλακές στα μέσα Σεπτεμβρίου, έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια από την πρωτόδικη καταδίκη του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μπράβο ρε Απαθή, χλεύασε την 18χρονη που διατυπώνει την άποψή της και -εν τέλει- δικαίωσέ την για την επιλογή της. Πόσο κόμπλεξ κουβαλάμε ρε γμτ?