Γιατί ο Τραμπ δεν αναφέρεται -σχεδόν- ποτέ στα παιδιά του

Γιατί ο Τραμπ δεν αναφέρεται -σχεδόν- ποτέ στα παιδιά του Facebook Twitter
Δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφίζεται με όλη την οικογένεια ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Απλώς αποφεύγει να αναφέρεται στα παιδιά του, τις ζωές τους και τα σφάλματα του παρελθόντος
4

Πίσω στη δεκαετία του '90, ήδη επιτυχημένος ως επιχειρηματίας, ο Ντόναλντ Τραμπ ζούσε τη χρυσή εποχή των καζίνο, των όμορφων γυναικών και της προσωπικής του αποθέωσης από τα media, που ακόμη δεν φαντάζονταν ούτε τις πολιτικές του επιδιώξεις ούτε την αναρρίχηση του στο κορυφαίο πολιτικό και πολιτειακό αξίωμα των ΗΠΑ. Είναι επίσης η εποχή που ο Τραμπ είναι ήδη πατέρας και συνηθίζεις, χονδροειδώς όπως πάντα, να λέει ότι τα παιδιά είναι μπελάς. Για την ακρίβεια μέσα από μία συνέντευξη του στο περιοδικό "Playboy" διατυπώνει την εξής άκομψη άποψη: «Οι στατιστικές λένε ότι τα παιδιά των πολύ επιτυχημένων ανθρώπων σε γενικές γραμμές είναι πολύ πολύ προβληματικά»...

Δεδομένης της φημολογίας και του bullying που υφίσταται από μερίδα των Μέσων ο μικρός γιος του Τραμπ, Μπάιρον, λογικά ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως να έχει αναθεωρήσει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, και όπως επισημαίνεται από εφημερίδες και ενημερωτικούς ιστότοπους, ο Τραμπ αποφεύγει με κάθε τρόπο να αναφέρεται στα παιδιά του, με μία εξαίρεση ίσως σε ό,τι αφορά την κόρη του, Ιβάνκα, το παιδί που στο πρόσωπο του βλέπει τον εαυτό του, τον... γιο που δεν ποτέ δεν κατάφεραν οι γιοι του να γίνουν. 

Μετά από 5 παιδιά, δύο διαζύγια και εκατομμύρια επί εκατομμυρίων δολαρίων σε διατροφές, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, ο Τραμπ, ίσως να προτιμά πολλές από τις λεπτομέρειες της οικογενειακής του κατάστασης να επιθυμεί να μείνουν στη σκιά. Ειδικά, όταν αυτές οι λεπτομέρειες κοντράρουν την αξίωση για διάφανη ζωή των πολιτικών και των οικογενειών τους. 

Γιατί ο Τραμπ δεν αναφέρεται -σχεδόν- ποτέ στα παιδιά του Facebook Twitter
Ντον και Έρικ Τραμπ σε μια φωτογραφία που πριν από καιρό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας φιλοζωικές οργανώσεις και ύστερα από σαφάρι των δύο αδελφών στην Αφρική.

1.

Μπορεί ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ να μην αναφέρεται συχνά στον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, παρά το ότι ο μεγαλύτερος γιος του είναι και ο αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του. Ο 37χρονος, γιος της Ιβάνα Τραμπ, είναι ορκισμένος κυνηγός και έχει πάθος με το κυνήγι άγριων ειδών που κάποτε τον έβαλε σε μπελάδες, όταν συμμετείχε σε σαφάρι στη Ζιμπάμπουε. Ήταν επίσης γνωστός για τον έκλυτο βίο, σπαρμένο από πάρτι και μοντέλα, μέχρι που αποφάσισε να σοβαρευτεί, να παντρευτεί και να αναλάβει δράση στον όμιλο επιχειρήσεων του πατέρα του. 

2.

Η Ιβάνκα εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον δρόμο της, πρώτα πάνω στα χνάρια του διάσημου πατέρα της και μετά κάνοντας τις δικές της -επιτυχείς απ' ό,τι αποδείχθηκαν- προσπάθειες στον χώρο των επιχειρήσεων. Ωστόσο, πριν από αυτή την περίοδο, η Ιβάνκα είχε κάνει λάθη, τα οποία διογκώθηκαν από τις δηλώσεις του πατέρα της. Μια γυμνή φωτογράφιση από τα πρώτα χρόνια της στον κόσμο της μόδας είχε δημιουργήσει θόρυβο στα κοσμικά σαλόνια. Η δήλωση του Τραμπ ότι «αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, λογικά θα έβγαινα μαζί της», δεν έκανε καθόλου καλύτερη την κατάσταση. 

3.

Και φυσικά, υπάρχει και η Τίφανι Τραμπ, με την οποία, παρά τον ενεργό της ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της, δεν φαίνεται να ασχολείται κανείς. Πρόκειται για την κόρη που απέκτησε ο Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγο του, Μάρλα Μέιπλς και για μία από τις πιο δραστήριες socialite του Μανχάταν. Η Τίφανι σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια (κοινωνιολογία και νομικά), θεωρείται καλή φοιτήτρια, ωστόσο το ταξίδι της στον κόσμο της μόδας και κάποιες απόπειρες της στη μουσική σκηνή δεν είχαν ακριβώς επιτυχία - παρά και τη βοήθεια της επιτυχημένης αδελφής της, Ιβάνκα.   

4.

Ο Έρικ Τραμπ πάλι μοιράζεται το ίδιο πάθος για το κυνήγι με τον αδελφό του, Ντον. Φωτογραφίες με σκοτωμένες τίγρεις και με τους δυο τους να πανηγυρίζουν για το τρόπαιο έκαναν πριν από λίγα χρόνια τον γύρο του διαδικτύου. Κατά τα λοιπά, το τρίτο από τα παιδιά που ο Τραμπ απέκτησε με την Ιβάνα κατέχει επίσης θέση στις επιχειρήσεις του Τραμπ. Είναι παντρεμένος με την παρουσιάστρια του CBS, Lara Yunaska και ασχολήθηκε ενεργά -και αυτός- στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του. Όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον Τραμπ, την περίοδο που η προσοχή των Μέσων ήταν στραμμένη στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά, γι' αυτό και μέχρι το τέλος της προεκλογικής καμπάνιας κρατήθηκε στα «μετόπισθεν».

5.

Ο μικρός Μπάρον, το μικρότερο παιδί του Τραμπ, ο καρπός του γάμου του με τη Μελάνια Τραμπ και ο στόχος άγριων πειραγμάτων της τελευταίας περιόδου. O μικρός έχει ολόκληρο δικό του όροφο στην έπαυλη Τραμπ, με ορδές προσωπικού να εξυπηρετεί κάθε του ανάγκη, ωστόσο, όπως αγαπά να λέει η μητέρα του δεν μεγάλωσε με γκουβερνάντα. Είναι οι μόνος από τα παιδιά του Προέδρου των ΗΠΑ που μοιράζεται το πάθος του Τραμπ για το γκολφ. Και για τα κοστούμια που θυμίζουν τον πατέρα του. Το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο μάλλον κακοπροαίρετων σχολιαστών, χωρίς όμως να υπάρξει καμία τοποθέτηση του Τραμπ επ' αυτού. Την κατάσταση έχει πάρει στα χέρια της η μητέρα του Μελάνια, προσφεύγοντας με αγωγές και μηνύσεις εναντίον όσων χτυπούν τον «Βενιαμίν» της οικογένειας. 

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, παρά την υπερβολική άνεση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, ο Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζει τα σκοτεινά σημεία των μελών της οικογένειας του, όπως επίσης και ποιες δηλώσεις του στο παρελθόν μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που προτιμά να κρατά τα παιδιά του κοντά και ταυτόχρονα μακριά -όσο γίνεται- από τα media ή τουλάχιστον εκείνα τα παιδιά που δεν έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στη διαχείριση των ΜΜΕ. Εδώ ας γίνει μια εξαίρεση -και πάλι- για τη δαιμόνια Ιβάνκα... 

Με στοιχεία από Business Insider

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
"Αν δεν ήταν η Ιβανκα κόρη μου θα έβγαινα μαζί της" ??????! ! ! ! ! ! £€%##@@!!!!! Πόσο αρρωστος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς κ πόσο ναρκισσος για να το δηλώσεις κ απο πάνω σε συνέντευξη! Μιλάμε για πολύ διαταραγμενο άτομο...Έχουμε τελειώσει.