H ντίβα Σοφία Λόρεν διδάσκει γοητεία στη νέα διαφήμιση των Dolce & Gabbana

H ντίβα Σοφία Λόρεν διδάσκει γοητεία στη νέα διαφήμιση των Dolce & Gabbana Facebook Twitter
2
H ντίβα Σοφία Λόρεν διδάσκει γοητεία στη νέα διαφήμιση των Dolce & Gabbana Facebook Twitter
Ο σκηνοθέτης Giuseppe Tornatore στα γυρίσματα με τη Λόρεν

Οι Dolce & Gabbana επιστράτευσαν τρεις βραβευμένους με όσκαρ Ιταλούς για ένα σποτ που διαφημίζει το νέο άρωμά τους, Η θρυλική ντίβα του σινεμά Sophia Loren, ο σκηνοθέτης Giuseppe Tornatore και ο συνθέτης Ennio Morricone είναι η χρυσή τριάδα που δημιούργησε το Dolce Rosa Excelsa | RINASCITA.

Η Σοφία Λόρεν και οι πέντε γιοι της καταφθάνουν σε ένα μισογκρεμισμένο αρχοντικό στη Σικελία, τη Villa Valguarnera που ήταν το πατρικό της οικογένειας. Η "επιχείρηση" ξεκινά με τη μητέρα και τους γιους της να μπαίνουν στο σπίτι και να ξεκινούν εργασίες αναστήλωσης. Το φιλμ είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας που θα κυκλοφορήσει τμηματικά μέσα στις επόμενες  μέρες.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΑΦΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ LADY GAGA ΕΠΣΤΑΙΝ

TV & Media / Γκάφα Βελόπουλου: Παρουσίασε εικόνα της Lady Gaga από το American Horror Story ως υλικό της υπόθεσης Έπσταϊν

«Δείτε τα παιδάκια δεξιά και αριστερά. Τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα. Γιατί;» σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με τους χρήστες στο Χ να κάνουν λόγο για «κρεσέντο παραπληροφόρης»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια