Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter
1

Με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου αναζητήσαμε τα καλύτερα running shoes που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη γιατί κυκλοφορούν χιλιάδες παπούτσια και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Αφού μιλήσαμε όμως με ειδικούς στον χώρο των αθλητικών παπουτσιών και με δρομείς διαφόρων αποστάσεων που τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους καταλήξαμε σε 8 running shoes που έχουν πάει την εμπειρία τρεξίματος σε άλλο επίπεδο. Νέες τεχνολογίες, απίστευτα υλικά, επιστημονικές ανατομικές προδιαγραφές, υψηλές αποδόσεις και όλα αυτά σε συνδυασμό με στιλ και ομορφιά.

Είτε είσαι επαγγελματίας δρομέας ή απλά σου αρέσει να τρέχεις, αυτά είναι τα καλύτερα running shoes που μπορείς να βρεις στην ελληνική αγορά. 

Ultra Boost Adidas

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Το Ultra BOOST αποτελείται από 20% περισσότερο* αντικραδασμικό υλικό BOOST, γεγονός που το καθιστά το παπούτσι με την μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς στο τρέξιμο, προσφέρει συνεχή και υψηλή απόδοση για εκατοντάδες χιλιόμετρα σε όλες τις πιθανές συνθήκες. Για να συμπληρώσει την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας BOOST, το Ultra BOOST χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή αναβάθμιση της τεχνολογίας PRIMEKNIT της adidas, για να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο άνεσης, υποστήριξης και στυλ. Το Ultra BOOST λανσάρει ένα τελείως καινούργιο τρόπο κατασκευής της σόλας η οποία ελευθερώνει τη φυσική κίνηση της φτέρνας. Μια προσεκτικά τοποθετημένη εξωτερική σόλα για την φτέρνα αγκαλιάζει το πόδι και προσαρμόζεται στην έντονη προέκταση της αχίλλειας φτέρνας. Μια καινούργια, ελαφριά σαν φτερό επένδυση προσαρμόζεται στο φυσικό σχήμα του ποδιού του runner παρέχοντας ξεχωριστή εφαρμογή και αίσθηση κάλτσας.

Nike Lunar Glide 7 Flash

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Τα παπούτσια της συλλογής Flash Pack -από τη φυσική κίνηση του Nike Free 5.0 Flash μέχρι την αντικραδασμική προστασία χαμηλού προφίλ του Nike Air Zoom Structure 19 Flash- είναι αδιάβροχα και εξασφαλίζουν ορατότητα 360 μοιρών. Το Lunar Glide 7 Flash ανανεώνεται και επανασχεδιάζεται με την τεχνολογία Flyknit, η οποία επενδύεται με ανακλαστικά στοιχεία, για κορυφαία ενίσχυση απέναντι στο σκοτάδι και το νερό. Το Nike Free 5.0 Flash με τις εύκαμπτες εξαγωνικές εγκοπές στην εξωτερική σόλα προάγει τη φυσική κίνηση του ποδιού. Παράλληλα το ανθεκτικό στο νερό επάνω μέρος σε συνδυασμό με τα ανακλαστικά στοιχεία βοηθά τους δρομείς να παραμένουν στεγνοί, ενώ τα ανακλαστικά στοιχεία αυξάνουν την ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Reebok ZPump Fusion PU 

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο. Εξωτερική σόλα ZRATED– Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

Asics GEL-NIMBUS 17

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Προσφέρει εκπληκτική απορρόφηση κραδασμών σε κάθε σας βήμα. Το GEL-Nimbus® 17 η Asics έφερε την επανάσταση στα running μοντέλα αφού κατάφερε να μειώσει σημαντικά το βάρος ενώ το FluidFit® πάνω μέρος του κατασκευάστηκε χωρίς σχεδόν καθόλου ραφές προσφέροντας απίστευτη αίσθηση σε κάθε δρομέα που το φοράει. Η νέα FluidRide™ ενδιάμεση σόλα και το GEL® στο μπροστινό και στο πίσω μέρος εξασφαλίζουν μοναδική απορρόφηση κραδασμών εξομαλύνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαδρομή σας. Ο ComforDry™ X-40 πάτος προσφέρει άνεση και απορρόφηση κραδασμών.

New Balance Vazee Rush

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Θερμοκολλημένο upper χωρίς ραφές. Ενιαία γλώσσα (bootie constuction). Δυναμική κλίση στα δάχτυλα για περισσότερη ώθηση. Σταθεροποιητής της φτέρνας καθοδηγεί την κίνηση του ποδιού. Πρωτοποριακό αφρώδες υλικό μεσοσόλας. Προσφέρει την ίδια απόκριση και ανθεκτικότητα σε σύγκριση με υλικά 30% βαρύτερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ παπούτσι χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα κατασκευής, η αντικραδασμικότητα και η σταθερότητα.

Saucony TRIUMPH 12 ISO Series

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Παρέχει μια λεπτή εσωτερική επένδυση για μεγαλύτερη άνεση στο βάδισμα. Σύστημα εξασθένησης των κραδασμών για την περιοχή χτυπήματος του πέλματος στο έδαφος από σύνθετο υλικό υπεραναπήδησης (SRC). Παρέχει εξασθένηση των δονήσεων και προσαρμόζει το πόδι για μια ομαλότερη μετάβαση της κίνησης. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ με επαναστατικό μείγμα ελαστικού, τοποθετημένο με ειδική διαδικασία, προσφέρει μέγιστη ανταπόκριση στην κίνηση ενώ παράλληλα βελτιώνει την απορροφητικότητα αλλά και την αντοχή του παπουτσιού στους κραδασμούς.

Brooks GLYCERIN 13 Το Glycerin 13

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Προσφέρει την απόλυτη αντικραδασμική προστασία και είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται ο δρομέας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία τρεξίματος. Είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία 3D Fit Print που δημιουργεί ένα νέο ενισχυμένο πάνω μέρος χωρίς ραφές για εκπληκτική στήριξη. Το dynamic saddle αγκαλιάζει το πόδι και προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή και άνεση. Κάτω από το πέλμα υπάρχει η Super DNA ενδιάμεση σόλα που παρέχει 25 % απορρόφηση κραδασμών από τις συνηθισμένες ενδιάμεσες σόλες με DNA για να έχετε την απόλυτη εξομάλυνση της διαδρομής σας. Οι Ideal Pressure Zones στην εξωτερική σόλα βελτιώνουν την διασπορά των δυνάμεων κρούσεις και η στρογγυλεμένη φτέρνα βοηθά στη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος.

THE NORTH FACE M ULTRA CARDIAC QUILL

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα running shoes της αγοράς Facebook Twitter

Διαπνέον FlashDry στο πάνω μέρος και με την Vibram εξωτερική σόλα, το παπούτσι γίνεται ανάλαφρο και υποστηρικτικό ιδανικό για τρέξιμο σε μονοπάτια. Με την πρόσφυση και την ισορροπία που εξασφαλίζει η οποία ενισχύεται με την Vibram εξωτερική σόλα και με την Ultra Airmesh τεχνολογία στο πάνω μέρος προσφέρει άνεση και μέγιστη στήριξη στο τρέξιμο. O σχεδιασμός στο πάνω μέρος με Airmesh και με FlashDry σας διατηρούν το πόδι στεγνό και δροσερό.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

σχόλια

1 σχόλια