Το 2008, στην εμφάνισή του στο Coachella, ο Prince διασκεύασε το Creep των Radiohead. Κάποιοι από τους τυχερούς θαμώνες βιντεοσκόπησαν την διασκευή και τη ανέβασαν στο YouTube αλλά τον Prince τον είχε πιάσει μια μανία να κατέβει οτιδήποτε τον αφορούσε (βίντεο και μουσική) από κάθε μέσο στο ίντερνετ, έτσι μαζί με όλα του τα κομμάτια κατέβηκε και το Creep, με απειλές για νομικά μέτρα αν τολμούσε κανείς να το ανεβάσει.

 

Το θέμα έγινε γνωστό στον Thom Yorke κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, όταν ρωτήθηκε αν έχει ο Prince δικαίωμα να ζητάει block για ένα κομμάτι που δεν είχε γράψει και η απάντηση ήταν «Αλήθεια; Το έχει μπλοκάρει; Λοιπόν, πείτε του να το ξεμπλοκάρει. Είναι δικό μας τραγούδι!».

 

Χρειάστηκαν 7 χρόνια για να πάρει την απόφαση ο Prince, αλλά τελικά τα λόγια του Thom δεν πήγαν στο βρόντο. Ένα νέο βίντεο με την διασκευή του Creep ανέβηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και αντί να το μπλοκάρει, το έκανε tweet, γράφοντας «Τα δικαιώματα ανήκουν στους Radiohead, τους αρχικούς συνθέτες αυτού του τραγουδιού, οι οποίοι μου έδωσαν την άδεια να ανεβάσω το βίντεο. Περιττό να πω ότι δεν έχει δικαιώματα».