Αν κάτι αγαπάνε όλοι, είναι να γελάνε. Οι λοιποί που δεν, να το κοιτάξουν. 17 λεπτά γέλιου ημερησίως, αυξάνουν 1 ημέρα το προσδόκιμο ζωής. Γέλα 100 φορές και θα είναι σαν να έχεις ασκηθεί για 15 λεπτά. Κάθε λεπτό γέλιου είναι 1 θερμίδα λιγότερη και δεν είναι τυχαίο που πιάνουμε την κοιλιά μας καθότι οι κοιλιακοί μύες γυμνάζονται στο φουλ!

 

Όπως όλα τα πράγματα που αγαπάμε ή που μας πονάνε, έτσι και αυτό μπήκε στο στόχαστρο των απανταχού γελωτοποιών εντός και εκτός χώρας. Δεν θα την γλίτωνε το Game Of Thrones, γιατί δεν την έχει γλιτώσει κανένας και τίποτα.

 

Γελάσαμε πολύ με τον Τοίχο αλλά και με τα διάφορα τυχαία που σκάγανε κατά καιρούς. Μαζέψαμε καμιά 20αρια εγχώρια και μη, και σας τα καταθέτουμε προς λιγότερη ή περισσότερη κοιλιακή άσκηση.

 

Για να μην ξεχνιόμαστε: Όσοι είδαν τα τελευταία επεισόδια του GOT, πάλι ξεκινήσανε τα «ωχ», «όχι ρε», «...και τώρα;», γιατί χωρίς αυτά επεισόδιο δεν κλείνει... Ο Γιάννης Χιόνης, aka John Snow, αγαπημένος και των troll όπως θα δείτε παρακάτω, μας κάνει την έκπληξη, περισσότερα δεν λέω, spoiler δεν θα κάνω ως GOTική που σέβεται τον εαυτό της. Αλλά περισσότερα στα κανάλια Nοvacinema, που μας δίνουν την δυνατότητα να τα βλέπουμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους κάθε Κυριακή βράδυ. Εγώ συνήθως τα βλέπω την επόμενη με την νέα λειτουργία εγγραφής. Εύκολα, δωρεάν και όποτε ευκαιρήσω...

 

Και επειδή ξέρω ότι δεν σας φτάνει ένα επεισόδιο την εβδομάδα,  έρχεται το πρώτο Game of Thrones Festival by Novacinema στις 28 και 29 Μαΐου στον Πολύχωρο Κ8 Point (Ερμού 119) στην καρδιά της Αθήνας. Για δύο ολόκληρες ημέρες θα ζήσουμε σε ρυθμούς Westeros με δράσεις και happenings εμπνευσμένα από την αγαπημένη μας σειρά.

 

Για πάμε τώρα με γέλιο, χαμόγελο, μειδίαμα ότι βρεθεί στην ψυχή του καθενός και αρπάξει το μάτι.