Η συγχώνευση δύο σοβαρών ονομάτων, του Dior Homme και της Sennheiser, προσφέρουν ένα θαυμάσιο μαύρο και ανθρακί σχεδιασμό με ωραία κόκκινα χαρακτηριστικά και κρυστάλλινη ηχητική εμπειρία σε πολύ υψηλή τιμή που μπορεί να αγγίξει τα 8.000 ευρώ.
Η συγχώνευση δύο σοβαρών ονομάτων, του Dior Homme και της Sennheiser, προσφέρουν ένα θαυμάσιο μαύρο και ανθρακί σχεδιασμό με ωραία κόκκινα χαρακτηριστικά και κρυστάλλινη ηχητική εμπειρία σε πολύ υψηλή τιμή που μπορεί να αγγίξει τα 8.000 ευρώ.

 

Mια ολοκαίνουργια σειρά ακουστικών πολυτελείας της ξακουστής γερμανικής Sennheiser κάνει την είσοδό της στην «πανάκριβη» πλευρά της τεχνολογικής αγοράς. Φυσικά δεν απευθύνεται σε μάχιμους DJs που ξέρουν πώς να ζορίζουν τα ακουστικά τους, αλλά σε εκείνον, τον σύγχρονο άντρα, που θέλει να ντύνει ο διάσημος γαλλικός οίκος. Η νέα αυτή συνεργασία, λοιπόν, μεταξύ της γερμανικής ηλεκτρονικής μάρκας και του παραρτήματος Dior Homme (μέρος της Christian Dior SA) είχε ως αποτέλεσμα να μας δώσει ένα ζευγάρι μοντέρνων ακουστικών υψηλής τεχνολογίας (τα οποία συνοδεύονται από περιφερειακά που ολοκληρώνουν τη σειρά) με το όνομα Dior Homme by Sennheiser Edition. Από τόσο δύο high-end ονόματα το μόνο που μπορεί να περιμένει κανείς είναι ότι δεν πρόκειται να απογοητεύσουν τους σούπερ-κομψούς μουσικόφιλους οι οποίοι θέλουν να φοράνε πάνω τους κάτι διαφορετικό.

 

Η συνεργασία των δύο διάσημων ονομάτων απέφερε δύο διαφορετικές εκδόσεις, ένα οικιακό πακέτο και ένα ταξιδιωτικό. Εννοείται ότι και δύο πακέτα είναι σχεδιασμένα, όχι μόνο για να ταιριάζουν, αλλά και να μεταφέρουν το DNA του γαλλικού οίκου, στον κόσμο της γερμανικής ακουστικής υπεροχής. Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από ένα συνδυασμό μαλακού δέρματος και βουρτσισμένου μέταλλου σε μαύρο χρώμα, ενώ όλες οι καίριες συνδέσεις έχουν γίνει με επιχρυσωμένα μέταλλα.

 

 

 

Το οικιακό σετ (Home Solution) είναι σχεδιασμένο για δημιουργεί νέες εμπειρίες στα ηχητικά ταξίδια, όχι μόνο λόγω του σχεδιασμού και της πολυτέλειας που παρέχει, αλλά κυρίως για την ακουστική υπεροχή του. Εννοείται ότι η εμπειρία μπορεί για κάποιους να ξεκινάει από τη στιγμή που θα αρχίσουν να ανοίγουν το κουτί που φιλοξενεί τα ακουστικά HD 800S και τον ενισχυτή HDVD 800. Mέσα στο κουτί υπάρχουν δύο συρτάρια, καλυμμένα με δέρμα εξαιρετικής ποιότητα, το ένα ανοίγει για να αποκαλύψει τα ακουστικά και το άλλο για να φιλοξενεί πάνω του τον ενισχυτή ακουστικών, ο οποίος ουσιαστικά εξασφαλίζει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία ήχου στο σπίτι. Η έκδοση αυτή είναι διακοσμημένη από τον Dior Homme σε αποχρώσεις μαύρου και γκρι ανθρακί, με κόκκινες γραμμές και λεπτομέρειες από βουρτσισμένο μέταλλο.

 

Για όσους βρίσκονται περισσότερο εν κινήσει, προτείνεται το ταξιδιωτικό σετ (Τravel Solution). Αυτό συνδυάζει τα ασύρματα ακουστικά PXC 550 με ακύρωση θορύβου, μέσα με ένα μικρό δερμάτινο σακίδιο πλάτης το οποίο έχει μια εξωτερική τσέπη για να μπορεί να φιλοξενεί τα πανάκριβα ακουστικά όταν δεν τα φοράει κάποιος αλλά και αρκετό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για ό,τι άλλο σημαντικό θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας. 

 

Το ταξιδιωτικό σετ (Τravel Solution)
Το ταξιδιωτικό σετ (Τravel Solution)