ADVERTORIAL

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά που ονειρεύονται τον πρωταθλητισμό αλλά και εκείνα που αναζητούν το κίνητρο για να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.
Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά που ονειρεύονται τον πρωταθλητισμό αλλά και εκείνα που αναζητούν το κίνητρο για να βάλουν την άθληση στη ζωή τους.

 

Η LG Electronics γίνεται μέρος αυτής της ενθάρρυνσης μέσα από το πρόγραμμα «LG Αθλητές του αύριο» που στόχο έχει να παροτρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να αθληθούν, αλλά και να υποστηρίξει αυτή την επιλογή μέσα από δράσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και ομιλίες από αναγνωρισμένους αθλητές οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

 

Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα αθλητικής γιορτής πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά το Spetses Mini Marathon. Από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν στο όμορφο νησί των Σπετσών χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών από 30 διαφορετικές χώρες του κόσμου για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα το οποίο η LG υποστήριξε δυναμικά, προσφέροντας μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία σε όλους.

 

 

 

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά που ονειρεύονται τον πρωταθλητισμό αλλά και εκείνα που αναζητούν το κίνητρο για να βάλουν την άθληση στη ζωή τους. Και ποια καλύτερη κινητοποίηση από τα λόγια γνωστών αθλητών που μπορούν να μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία και να εμπνεύσουν με την ίδια τους τη στάση ζωής προς ένα δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής όπου ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Ο  Παναγιώτης Φασούλας, ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών του ελληνικού μπάσκετ και ο Χρήστος Χαρατάσος, κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις, βρέθηκαν με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών προκειμένου να τους ενθαρρύνουν προς τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, ενώ την επόμενη μέρα φωτογραφήθηκαν  με τους μικρούς και έφηβους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Μπουμπουλίνα».

 

 

 

Η εκδήλωση Spetses Mini Marathon 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας στο νου των παιδιών τα λόγια των αθλητών αλλά και την αίσθηση της πραγματικής υποστήριξης από την LG. Γι΄αυτή την υποστήριξη μας μίλησε  η Τζώρτζια Σταυροπούλου (Corporate & BUs Marketing Manager, LG Hellas):

 

Ποια ήταν η απήχηση που είχε το «LG Αθλητές του αύριο» τόσο από τους προσκεκλημένους αθλητές όσο και από τους νέους που συμμετείχαν;

Τόσο ο Παναγιώτης Φασούλας όσο και ο Χρήστος Χαρατάσος αγκάλιασαν με θέρμη το πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» και με μεγάλο ενθουσιασμό μίλησαν και καθοδήγησαν τα παιδιά που συμμετείχαν σε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής, εξιστορώντας τις εμπειρίες τους από τον αθλητισμό. Ταυτόχρονα, η χαρά, ο θαυμασμός και το ενδιαφέρον που ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των παιδιών που συναντήθηκαν με τους δύο αυτούς αθλητές ήταν για εμάς η επιβεβαίωση πως οι δράσεις που υλοποιούμε προσφέρουν πραγματική αξία στα παιδιά.

 

 

 

— Ποιο μήνυμα θεωρείτε ότι πέρασε στους νέους «αθλητές του αύριο» μέσα από το πρόγραμμα της LG;

Στο πλαίσιο του φετινού Spetses Mini Marathon στόχος μας ήταν μέσα από αθλητικά πρότυπα να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά και να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών. Τα μηνύματα που θεωρούμε ότι πέρασαν στους νέους «αθλητές του αύριο» είναι η χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό και η σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής. Όπως αναφέρουμε και στο manifesto μας, το οποίο δημιουργήσαμε για να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και «δύναμης» για τους νέους αθλητές, «οι νίκες και οι ήττες έρχονται και φεύγουν, αλλά το πάθος, η υπομονή και η προσπάθεια είναι αυτά που σε φέρουν στην κορυφή». 

 

Κι επειδή η LG αναγνωρίζει τον αθλητισμό αλλά γνωρίζει και την τεχνολογία, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στο χώρο δράσης της και να δουν εντυπωσιακά live στιγμιότυπα από τους αγώνες και πληροφορίες για τις δράσεις του τριημέρου στα εντυπωσιακά LG video wall, με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3. Όσο για το αναμνηστικό της εκδήλωσης, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Spetses mini marathon έφτιαξαν το δικό τους προσωπικό «LG παγούρι» για να τους θυμίζει αυτό το αθλητικό αλλά και πολιτιστικό τριήμερο στο νησί των Σπετσών.