Αν υπάρχει ένα πράγμα που κάνεις σίγουρα όταν είσαι φοιτητής αυτό είναι να επικοινωνείς. Πιστεύω ότι ποτέ ξανά στη ζωή σου δεν θα σου δοθεί η ευκαιρία (ή η όρεξη) να επικοινωνείς με τόσους ανθρώπους και μάλιστα να περνάς καλά με αυτό...

 

 

 

Οπότε, προς το παρόν, αυτό που χρειάζεσαι είναι τις καλύτερες συνθήκες για να ζήσεις όσο πιο έντονα μπορείς τη φοιτητική σου εμπειρία. Γι' αυτό σου είναι απαραίτητες δύο προϋποθέσεις: απεριόριστος χρόνος ομιλίας και γρήγορο internet για να σερφάρεις όσο θέλεις καθημερινά.

 

 

 

Το Vodafone CU γνωρίζει πολύ καλά τη φοιτητική ζωή και γι' αυτό δημιουργεί μόνο για εσένα ειδικά πακέτα και προσφορές που θα κάνουν πιο εύκολη και απολαυστική αυτή την περίοδο.

 

 


Για αυτό με τη προσφορά του Student Xclusive το CU σου προσφέρει 1000' προς όλους και 200ΜΒ μόνο με 4,03€ και 600ΜΒ αυτόματα. Και επιπλέον, 500ΜΒ δώρο με ανανέωση 10€. Σύνολο 1,3GB για να σερφάρεις όπου θες.


Κι επειδή ως φοιτητής έχεις πολλά προνόμια, με την ψηφιακή δράση Εύρυ-where και το CU μπορείς με ένα κουπόνι να έχεις 3€ επιδότηση τον μήνα, για το κινητό ή το σταθερό σου. Αν είσαι πρωτοετής, λοιπόν, πάρε το κουπόνι σου εδώ: www.vodafonecu.gr/foitites/foitites-euru-where-/


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι διαλέξεις το πρόγραμμα που σου κάνει και να απολαύσεις στιγμές επικοινωνίας που θα θυμάσαι για χρόνια. Κι όλα αυτά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ώστε να μην σε απασχολεί η χρήση του κινητού σου κάθε φορά που το χρειάζεσαι. Μπες σήμερα στο www.vodafonecu.gr/foitites/ και ζήσε όσο καλύτερα μπορείς τα φοιτητικά σου χρόνια παρέα με τη Vodafone!