@30.9.2022 | 01:44

Καταρχάς δεν δικαιολόγησα τα λεγόμενα περί δικαστηρίου, λεφτών, υπογραφής και λοιπές χαζομάρες. Ο φίλτατος λόγω ανωριμότητας ίσως, πανικοβάλλεται στην σκέψη να γίνει πατέρας και το εκφράζει με λάθος τρόπο. Ήταν υπερβολικά αυτά που είπε και θύμιζαν σενάριο ταινίας.
Το να μην είναι ικανός να αγαπήσει - γενικά - το ξέρει μόνο εκείνος και όχι εμείς οι άγνωστοι. Δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε την κοπέλα.
Επιπλέον, είναι λάθος και η κοπέλα που επιζητά το ΟΚ από τους γονείς της λες και θα είναι δικό τους το μωρό. Το ζευγάρι έχει τον 1ο και τελευταίο λόγο, όχι τα πεθερικά.
Δικαίωμα της κοπέλας επίσης να μην θέλει έναν σύντροφο με τέτοιο σκεπτικό, σαφώς. Διότι αύριο μεθαύριο ίσως θελήσει να κάνει οικογένεια.
Εγώ στάθηκα κυρίως - όπως ανέφερα και σε άλλο σχόλιο - στο ότι είναι εντελώς αχρείαστο να συζητάνε για πιθανά σενάρια ενώ είναι λίγο καιρό μαζί και παίρνουν προφυλάξεις. Και μιλάμε για άτομα κάτω των 30. Και ειδικά όταν δεν θέλει κανείς τους παιδί τώρα. Να πω ότι η κοπέλα ήθελε ντε και καλά να κάνει παιδί, να το καταλάβω. Στους 8 μήνες είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Δηλαδή αυτοί σε λίγο θα φαγωθούνε για το παραμικρό. Στα 2-3 χρόνια σχέσης δλδ θα είναι στα μαχαίρια. Θεωρώ ότι δεν έχουν μέλλον μαζί, με παιδί ή χωρίς. Απλά αυτό ήταν η πρόφαση.

Σχολιάζει ο/η