Το μέλλον, γράφεται με 4 γράμματα: RISE

Το μέλλον, γράφεται με 4 γράμματα: RISE Facebook Twitter
0

Το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μόνο βήμα, όπως λέει η κινέζικη αρχαία σοφία και η πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει τον Λάο Τσε, τον κινέζο φιλόσοφο στον οποίο αποδίδεται η σπουδαία αυτή φράση. Στη σύγχρονη Ελλάδα, όπου όλα μοιάζουν τουλάχιστον δύσκολα, υπάρχει κάτι που σου δίνει, και το «μεγάλο ταξίδι» αλλά και το «πρώτο βήμα».

Είναι το RISE Management Trainee, ένα πρόγραμμα 29 ετών της Coca-Cola Τρία Έψιλον που δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και διάθεση να κάνουν μία δυναμική επαγγελματική αρχή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που τους εξελίσσει κάθε μέρα.

Για δύο - πλούσια σε γνώση, προκλήσεις και επαγγελματικές εμπειρίες - χρόνια, θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας και θα έχουν ατομικό πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Οι νέες και οι νέοι του RISE, ακολουθούν ατομικό πλάνο ανάπτυξης με ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, και αξιολόγηση, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το μέλλον, γράφεται με 4 γράμματα: RISE Facebook Twitter


Ο Αργύρης Μουστάκας, εργάζεται πλέον στην Coca-Cola Τρία Έψιλον έπειτα από δυο πολύ παραγωγικά και συναρπαστικά χρόνια – όπως ο ίδιος λέει. Η εμπειρία του είναι χαρακτηριστική: «Είμαι στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από πέρυσι τον Νοέμβριο ως Management Trainee στη Διεύθυνση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στο Σχηματάρι Mega-Plant. Είμαι περήφανος για την επιλογή μου, καθώς τόσο το πρόγραμμα όσο και οι άνθρωποι της εταιρείας, μού έχουν προσφέρει πολλά μέχρι σήμερα και είναι δίπλα μου να μου δείξουν το δρόμο ώστε να πετυχαίνω τους στόχους μου».


Ο Αργύρης όπως και όλοι οι management trainees, βρέθηκε δίπλα στα στελέχη της εταιρείας, που από την πρώτη ημέρα ανέλαβαν την εκπαίδευσή του, καθοδηγώντας, δίνοντας κίνητρα, έμπνευση και γνώσεις: «Η ταχεία εξέλιξη του προγράμματος με βοήθησε να μαθαίνω κάθε μέρα, μου προσέφερε τον χώρο να εκφράζω κάθε πτυχή της προσωπικότητας μου και να εργάζομαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που με στηρίζει.

 

Από την πρώτη μέρα στην ομάδα, απέκτησα εμπειρία σε διάφορα τμήματα του οργανισμού, ανέλαβα ενεργά καινοτόμα projects βασισμένα στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας· Ανέλαβα πια τη δική μου ομάδα και παίρνω όλες τις πολύτιμες γνώσεις που χρειάζομαι για να κατακτήσω την επαγγελματική εξέλιξη που ονειρεύομαι» συμπληρώνει ο Αργύρης.


Μπορείτε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή ως τις 5 Μαΐου ώστε μέσα από μία διαδικασία επιλογής που περιλαμβάνει τεστ δεξιοτήτων και προσωπικές συνεντεύξεις σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι μέσα στην εταιρία για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Αξίζει να σημειωθεί ότι 150 από τα στελέχη που κατέχουν διευθυντικές θέσεις σήμερα στην εταιρία, έχουν προέλθει από το Rise Management Trainee.

Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον το 50% των 1500 εργαζομένων ανήκει στη Γενιά Υ και η εταιρία αναδείχθηκε φέτος και για 5η συνεχή χρονιά στους εργοδότες επιλογής για τη Γενιά Υ.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξη θα βρείτε εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM