ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος

Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Ένας σύγχρονος κομμωτής οφείλει να εξελίσσεται, να μεταλλάσσεται, να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται για να μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην τέχνη του και στις υπηρεσίες που κατ' επέκταση παρέχει στον πελάτη του!
0

Το όνομά της έχει γίνει συνώνυμο της τέχνης και της δημιουργίας επαγγελματιών νέας γενιάς που καταφέρνουν να σημειώσουν σημαντική πορεία στην καριέρα τους και να διακριθούν στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος μίλησε στη LiFO για την επιτυχία της σχολής, τις ικανότητες που οφείλει να διαθέτει ο σύγχρονος hair stylist αλλά και για το όραμά του για το μέλλον.


— Πώς κατάφερε η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος να ηγηθεί στον χώρο της κομμωτικής τέχνης;

Χάρη στο πάθος της για την κομμωτική! Στη σχολή είμαστε όλοι μια δεμένη ομάδα με κοινό όραμα, κοινές πεποιθήσεις και, κυρίως, κοινή αισθητική. Για όλους εμάς στόχος παραμένει η κορυφή, όχι όμως από προσωπική ματαιοδοξία. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να καταφέρνουμε πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους σπουδαστές μας μέσα από αυτήν τη διαδικασία της καθημερινής αυτοβελτίωσης. Άλλωστε, για παραπάνω από 25 χρόνια η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος είναι συνυφασμένη με την τέχνη, την αρμονία και τη δημιουργικότητα.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο της κομμωτικής μάς έχει κατατάξει πρώτους στη συνείδηση των σπουδαστών και αποτελούμε πλέον μονόδρομο στην επιλογή τους. Η κλασική μέθοδος της κομμωτικής, με επιρροές από τον διεθνή χώρο της ευρύτερης βιομηχανίας της μόδας, αποτελεί αναμφισβήτητα το θεμέλιο της δημιουργικότητας και αυτό πρεσβεύουμε συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια. Επιστέγασμα της μακροχρόνιας και σπουδαίας πορείας μας στον χώρο της κομμωτικής αποτελούν οι ίδιοι οι σπουδαστές μας, οι οποίοι αποφοιτούν έχοντας την απόλυτη τεχνική κατάρτιση.

Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Ο κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος


— Ποιο είναι το όραμά σου για το μέλλον της κομμωτικής στην Ελλάδα;

Προσωπικά, εγώ, καθώς και όλη η καλλιτεχνική ομάδα και οι εκπαιδευτές της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος, προσεγγίζουμε την κομμωτική τέχνη με απόλυτο σεβασμό. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, υιοθετώντας την κουλτούρα μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών που θέλουν την κομμωτική τέχνη να βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανίας της μόδας και να ηγείται μεγάλων fashion projects.

Γι' αυτό, για εμάς κάθε σπουδαστής είναι μοναδικός και σκοπός μας είναι να εντοπίσουμε το ταλέντο του και το πάθος του για την κομμωτική και να τον εμπνεύσουμε να εξελιχθεί. Οι προκάτ λύσεις που προσφέρονται στην αγορά δεν δημιουργούν σοβαρούς επαγγελματίες και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τα χιλιάδες παιδιά που ξεκίνησαν με φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά οι επιλογές τους, δυστυχώς, δεν τα ευνόησαν στην πορεία.


— Ποιο θα πρέπει να είναι το προφίλ του σύγχρονου hair stylist;

Στη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος αποτελεί πλέον μέρος του DNA μας η δημιουργία επαγγελματιών νέας γενιάς, απαλλαγμένων από τα προβλήματα της κομμωτικής του παρελθόντος. Ένας σύγχρονος κομμωτής οφείλει να εξελίσσεται, να μεταλλάσσεται, να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται για να μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην τέχνη του και στις υπηρεσίες που κατ' επέκταση παρέχει στον πελάτη του! Η δημιουργική ανησυχία αποτελεί πάντα έναν μοχλό αυτοβελτίωσης για τον καθένα από εμάς και αυτό επαναλαμβάνω στους μαθητές μου καθημερινά, για να το υιοθετήσουν!

Γι' αυτό η Σχολή μας ηγείται των πιο σημαντικών fashion shows στην Ελλάδα. Γι' αυτό οι σπουδαστές μας έχουν συνεργαστεί στενά, μέσω της σχολής μας, με τα shows βετεράνων της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, όπως οι Jean-Paul Gaultier, D-Squared, Vassilis Zoulias, Blumarine κ.ά. Γι' αυτό έχει 95% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης. Διότι όλοι οι απόφοιτοί μας μπορούν να «σταθούν» αξιοπρεπώς στα πιο σημαντικά κομμωτήρια της Ελλάδας ή εξελίσσονται τόσο που αποκτούν το δικό τους κομμωτήριο. Δεν σας το κρύβω, βλέποντάς τους να ξεπερνούν τα όριά τους, νιώθω βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια ως εκπαιδευτής τους!

Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, υιοθετώντας την κουλτούρα μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών που θέλουν την κομμωτική τέχνη να βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανίας της μόδας και να ηγείται μεγάλων fashion projects.
Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Οι σπουδαστές μας έχουν συνεργαστεί στενά, μέσω της σχολής μας, με τα shows βετεράνων της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, όπως οι Jean-Paul Gaultier, D-Squared, Vassilis Zoulias, Blumarine κ.ά.
Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Το κτίριο της Σχολής Κομμωτικής Διαμαντόπουλος
Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος Facebook Twitter
Για παραπάνω από 25 χρόνια η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος είναι συνυφασμένη με την τέχνη, την αρμονία και τη δημιουργικότητα.
Market news
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Market news / Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Oι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 240 μαθητές από 30 ομάδες προερχόμενες από 15 χώρες και επικράτειες, που συμμετείχαν φέτος στο Made to Move Communities Challenge.
THE LIFO TEAM