Ο Όμιλος επικοινωνίας Action Global Communications γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Ο Όμιλος επικοινωνίας Action Global Communications γιορτάζει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας Facebook Twitter
0

Η Action Global Communications, το ανεξάρτητο δίκτυο εταιρειών στρατηγικής επικοινωνίας, με δραστηριότητα σε τρεις ηπείρους, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εφαρμογής καινοτόμων εκστρατειών σε ορισμένες από τις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου.

Η εταιρεία, ιδρύθηκε το 1971 στη Λευκωσία, από τον Τώνη Χριστοδούλου, πρωτοπόρο στον κλάδο της επικοινωνίας, ο οποίος έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία της πρώτης εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που εξυπηρετούσε την Ανατολική Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Συνεργασία σταθμός για την επιτυχημένη πορεία της Action Global Communications, αποτέλεσε η σύναψη συνεργασίας με την British Airways (πρώην BOAC), για την παροχή υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας σε μια σειρά αγορών, η οποία διήρκησε 48 συναπτά έτη, αποτελώντας μια από τις μακροβιότερες συμβάσεις επικοινωνίας στον κόσμο, στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της, η Action Global Communications, επεκτάθηκε στοχευμένα σε ανερχόμενες αγορές, που η επικοινωνία, ως κλάδος, βρισκόταν σε πρώιμα στάδια, επιτρέποντας της να θέσει τις βάσεις και να πρωταγωνιστήσει στην πορεία εξέλιξης του χώρου των Δημοσίων Σχέσεων, χτίζοντας ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις. Πρώτος σταθμός στο επεκτατικό πλάνο της Action Global Communications ήταν η Ελλάδα, το 1989, και ακολούθησαν αγορές όπως η Ρουμανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Ρωσία, η Γεωργία, το Καζακστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Αίγυπτος και όχι μόνο. Παράλληλα, με την εξέλιξη του δικτύου της εταιρείας, προχώρησε στη σύσταση δυο regional hubs για την αποτελεσματικότερη διαχείριση περιφερειακών εκστρατειών, σε Ρωσία και ΗΑΕ.

Επενδύοντας σε έμπειρους επαγγελματίες σε τοπικό επίπεδο και στοχεύοντας στη μακροχρόνια πορεία σε κάθε αγορά, η Action Global Communications είναι γνωστή σήμερα ως το μόνο ανεξάρτητο δίκτυο επικοινωνίας που εστιάζει κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές. Ο Όμιλος, μέσω των καινοτόμων στρατηγικών λύσεων επικοινωνίας που εφαρμόζει, ενισχύει σημαντικά τη φήμη των πελατών του, παρέχοντας ένα φάσμα 360ο υπηρεσιών και δημιουργώντας ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ εταιρειών και κοινού.

«Κάνοντας μα αναδρομή στα τελευταία 50 χρόνια, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά που έχουμε καταφέρει σε μια τόσο μακρόχρονη πορεία, διατηρώντας την ίδια οικογενειακή φιλοσοφία, παρά τις ριζικές οικονομικές, κοινωνικές και επικοινωνιακές αλλαγές που επήλθαν στο πλαίσιο της εξέλιξης, με την πάροδο των χρόνων. Όλα αυτά τα χρόνια, διατηρήσαμε αυθεντική την πίστη μας στις ουσιαστικές επαφές μεταξύ ανθρώπων και αυτό θεωρούμε ότι ήταν και παραμένει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αναγνωρίζουμε ότι το marketing και η επικοινωνία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων και πώς αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα και υποστηρίζουν το ένα το άλλο», δήλωσε ο Κρις Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Action Global Communications.

«Παρά τις τεράστιες προκλήσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε όλοι τον περασμένο χρόνο, η οικογένεια της Action έχει καταφέρει να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει χάρη στη δυναμική της ομάδα και την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει έναν Όμιλο με ουσία, ο οποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της επικοινωνίας σε έναν σημαντικό αριθμό αγορών. Είναι πράγματι προνόμιο να ξεκινάμε με αυτοπεποίθηση τα επόμενα 50 χρόνια της εταιρείας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications σε Κύπρο και Ελλάδα, Δημήτρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Φέτος γιορτάζουμε τη Χρυσή μας επέτειο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το όραμα του Τώνη Χριστοδούλου να εξελίσσεται και να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Ως ένας πρωτοπόρος Όμιλος, συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το μέλλον της επικοινωνίας υλοποιώντας καινοτόμες καμπάνιες στο online και offline πεδίο, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε το προϊόν μας διαρκώς με ακόμη περισσότερες και εξελιγμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες μας να φτάνουν με ξεκάθαρα μηνύματα στο κοινό που του ενδιαφέρει».

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ