Έκθεση χαλιών FESSA: Παράταση έκθεσης έως 22 Νοεμβρίου

Έκθεση χαλιών FESSA: Παράταση Έκθεσης έως 22 Νοεμβρίου Facebook Twitter
0

Ξεκίνησαν και πάλι οι εκθέσεις στο Theoxenia Palace της Κηφισιάς, μετά από μια περίοδο αποχής λόγω πανδημίας. Θα ανακαλύψετε όλες τις συλλογές των καταπληκτικών χειροποίητων χαλιών Fessa, Μοντέρνων και Κλασσικών, Vintage and Contemporary Art.

Και τώρα, η μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται της έκθεσης χαλιών FESSA συνεχίζεται για ακόμη μια εβδομάδα. Έως την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα χαλιά του κόσμου στις καλύτερες τιμές.

Διευθύνσεις:

Αθήνα, Κηφισιά  

THEOXENIA PALACE HOTEL

3, Pentelis str. 14562 Kifisia Τ +30 2106233622

Θεσσαλονίκη

Shop 1:  FESSA – Martha Grammenidou

               8, Ploutarhou str. 54623 Thessaloniki Τ +30 2310222406

Shop 2:  FESSA – TAPIS D’ ORIENT

               89, Mitropoleos str. 54622 Thessaloniki Τ +30 2310240415

www.fessacarpets.gr 

[email protected]

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά

Market news / Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά

Με περισσότερα από 18.000 δέντρα στο ενεργητικό της συνεργασίας, η εταιρεία επενδύει στη δημιουργία ενός πρότυπου οικοσυστήματος που συνδυάζει την περιβαλλοντική αποκατάσταση με τη θεραπευτική επαφή ανθρώπου και φύσης.
THE LIFO TEAM
Το Live A Legacy από τη Mastercard και το WHEN επιστρέφει, δίνοντας φωνή σε ιστορίες που εμπνέουν

Market news / Το Live A Legacy από τη Mastercard και το WHEN επιστρέφει, δίνοντας φωνή σε ιστορίες που εμπνέουν

Με το μήνυμα «Hear the stories. Embrace the wave.», η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, αναδεικνύοντας πραγματικές ιστορίες και συζητήσεις γύρω από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.
THE LIFO TEAM