Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Η ομάδα S.T.E.A.M. του Γυμνασίου διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Η ομάδα S.T.E.A.M. του Γυμνασίου διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego Facebook Twitter
0

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η οµάδα S.T.E.A.M. του Γυµνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη, η iRobot, διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego που διεξήχθη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης (30 Μαίου-1 Ιουνίου), ξεπερνώντας τον εαυτό της με την κατάκτηση του 1ου Βραβείου παγκοσμίως στο Innovative Solution και της 4ης θέσης στο Robot Game ανάμεσα σε 90 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.


Η iRobot, µε σύνθηµα «One team - One spirit», µε το πρωτότυπο θέµα «Space Teeth Project» και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της, έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρήκαν τη λύση «πρακτική και καινοτόμα, αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας με ευφάνταστη και επιτυχημένη παρουσίαση».

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Η ομάδα S.T.E.A.M. του Γυμνασίου διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego Facebook Twitter

Αναφορικά με το Robot, εντυπωσιάστηκαν από «τo μικρό του μέγεθος το οποίο, παρόλα αυτά, πραγματοποιεί με επιτυχία τις αποστολές». Τέλος, για μία ακόμη χρονιά οι κριτές αναγνώρισαν την ισχυρή δυναμική της ομάδας που «χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο έμπνευση, ομαδικότητα και ευγενής επαγγελματισμός».


Η υποστήριξη των χορηγών Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Synviva, Affidea Ευρωϊατρική, BIC VIOLEX, Fenchurch Faris Hellas, Papadakis Bros, Hellenic Space Agency, Vlamis Yachts & Yacht Management και Apivita ήταν πραγματικά καθοριστικής σημασίας για την παρουσία και τη συνέχιση της προσπάθειας της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στην Ουρουγουάη.


Μετά την φετινή μεγάλη επιτυχία και τη σταθερότητα που έχει επιδείξει μες τα χρόνια, η iRobot θεωρείται πλέον από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ