ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2019 | 16:37

Ψάχνει τα πράγματα μου

Σήμερα είδα την γυναίκα μου να ψάχνει το κινητό μου και δεν είναι η πρώτη φορά, Μου είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξαναψάξει τα πράγματα μου . Πήρα το παιδί μου και πήγα στους γονείς μου γιατί δεν θέλω να τσακωθούμε πάλι και να μου λέει δικαιολογίες. Θα κάτσω εδώ για 2-3 μέρες μπας και καταλάβει ότι με πείραξε. Φυσικά θα πω στο παιδί να την πάρει ένα τηλέφωνο για να μην ανησυχεί. Είμαι υπερβολικός;ΥΓ. Μην πει κανείς ότι κρύβομαι ή έχω λόγο να φοβάμαι. Όχι δεν ισχύει. Απλά έχω τα όρια μου και δεν θέλω να με ελέγχουν χωρίς να έχω δώσω τον παραμικρό λόγο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα είσαι υπερβολικός. Αν για τέτοιο λόγο παίρνεις το παιδί και φεύγεις από το σπίτι, τι θα κάνεις σε ποιο σοβαρό θέμα; Θεωρώ ακραίες αυτές τις αντιδράσεις. Επίσης, γιατί έχει την τάση να το κάνει αυτο; Συζήτησε μαζί της πιο διεξοδικά.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι υπερβολικός , για μένα στο σημείο με το παιδί μόνο , αλλά θα πω και το εξής. Ο περιορισμός της ελευθερίας ενός ανθρώπου δεν είναι και μικρό θέμα. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει να το αντιμετωπίσουν σοβαρά, ιδίως αφού δεν είναι πρώτη φορά.
Να το συζητήσει και να δει τι θα κάνει. Να δει επίσης γιατί δημιουργείται αυτή η ανάγκη στη γυναίκα του. Είναι τελείως σουργελο αυτή ή βλέπει κάτι που την ωθεί εκεί. Αυτά όμως τα "παίρνω το παιδί και φεύγω" τα βρίσκω γελοία για τέτοιους λόγους.
Η κίνηση αυτή, ειδικά όταν δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, είναι σημάδι ανθρώπου βαθύτατα ανασφαλους. Το πιθανότερο είναι βέβαια να έχει δείξει και άλλα τέτοια σημάδια. Καλά έκανες και αντέδρασες, έπρεπε να δείξεις πόσο ενοχλήθηκες, το παιδί θα μπορούσες όμως να μην το πάρεις μαζί σου. Δεν ξέρω την οικογένεια σας, ίσως έχεις τους λόγους σου. Από την άλλη, όσο σωστή κίνηση και αν ήταν ο τρόπος που αντέδρασες, δεν θα λύσει το πρόβλημα της γυναίκας σου. Ένας ψυχολόγος ή σύμβουλος γάμου θα βοηθούσε περισσότερο.
Σε κανέναν άνθρωπο δεν αρέσει να του ψάχνουν τα πράγματα του. Μην ακούς την γνωστή καραμέλα '' καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται''. Αυτό το λένε όλοι όσοι έχουν συνήθεια να ψάχνουν τα πράγματα των συντρόφων τους και είναι εξαιρετικά ανασφαλείς άνθρωποι, για αυτό και χρησιμοποιούν αυτή την δικαιολογία, για να καλύψουν την ανασφάλεια τους και την ενοχή τους.Καλά έκανες και έφυγες απο το σπίτι , αλλά το παιδί δεν χρειαζόταν να το πάρεις μαζί σου.Να το επιστρέψεις αυτό δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει την ανασφάλεια και τις φοβίες της μητέρας του. Αν δεν σου κάνει αυτή η γυναίκα πια και με το δίκιο σου , χώρισε την και βρες μια άλλη. Τόσες υπάρχουν εκεί έξω.