ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 02:53

Συζήτηση με τον πρώην

Σήμερα με τον πρώην μου βρεθήκαμε μετά από έναν χρόνο χωρισμού. Έχω ακόμη κάποια συναισθήματα αλλά όσο περνάει ο καιρός και ξεπερνάω τον χωρισμό, είμαι καλύτερα. Σήμερα λοιπόν μιλήσαμεετα από έναν χρόνο που κρατούσαμε μια τυπική επαφή και συζητήσαμε για όλα όσα μας απασχολούν στην σχέση μας. Τι θεωρούμε λάθος, τι μας έκανε να μη μιλιομαστε, γιατί ψιλοτσακωθηκαμε την τελευταία φορά, τι νιώθουμε. Όλα. Και ενώ δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, αν και οκ, υπό συνθήκες ίσως και να το ήθελα, νιώθω ήρεμη. Νιώθω καλά. Νιώθω αγάπη γι'αυτον τον άνθρωπο, νιώθω ότι άφησα όλα τα άσχημα , κρατάω τα καλά και συνεχιζω. Θέλω να είναι καλά. Δε θέλω να τον πατήσει αμάξι όπως ευχομουν :p Δε ξέρω πως θα νιώσω αν πάει παρακάτω αλλά για την ώρα σκέφτομαι το πόσο όμορφα ένιωσα. Πόση ασφάλεια και κατανόηση έλαβα. Και ας μην είμαστε μαζί. Αυτό το οικείο συναίσθημα ότι ο άλλος είναι εκεί ανθρώπινα. Δεν τον μισώ, ούτε αδιαφορώ, θέλω να είναι απλά καλά. Μου έμαθε πολλά η σχέση μας. Με έκανε αυτή που είμαι. Ας ελπίσουμε να αγαπήσω ξανά έτσι κάποιον , ας ελπίσουμε ότι δεν αγαπάς μόνο μια φορά τόσο δυνατά και ότι ισχύει το "αν αγάπησες τον λ;θος άνθρωπο τόσο πολύπλοκο,φαντάσου πόσο πολύ μπορεις να αγαπήσεις τον σωστό".
4
 
 
 
 
σχόλια
μου έχει τύχει παρόμοια κατάστασηΜπορώ να πω ότι ένιωσα ανακούφιση, ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση και σεβασμός παρ'όλο που έχουμε χωρίσει. Επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι η οποιαδήποτε κουβέντα για την σχέση γίνεται έστω υποσυνείδητα με κάποιο σκοπό ειδικά την επανασύνδεση. Στη δική μου περίπτωση η ιστορία αυτή είναι 10ετιας κι από τοτε δεν υπήρξε καμία επανασύνδεση ούτε προσπάθεια δικιά μου ή του πρωην συντρόφου μου για επανασύνδεση.
Για μένα είναι καλό να μπορείς ακόμη κι όταν σκέφτεσαι τους πρώην σου, να μην σκέφτεσαι πόσο καθάρματα ήταν. Να υπάρχει αλληλοεκτίμηση ρε παιδί μου. Κλείνει μέσα σου όμορφα ένας κύκλος, οπότε καλά έκανες αφού γινόταν.
Ο χρόνος ειναι ο μεγαλύτερος γιατρος λένε...σε τετοιες περιπτώσεις με τον καιρό τα άσχημα συναισθήματα φεύγουν..αξιολογεις κ τα λαθη σου στην σχέση κ το σκέφτεσαι ποιο ηρεμα κ ο πόνος σβήνει πια!το ότι δεν εχεις αισθήματα "κακίας" ειναι ενα σημαντικό βήμα! Εύχομαι να ξανά αγαπήσει η καρδιά!
Σε ευχαριστώ πολύ! Το ελπίζω και εγώ. Γενικά δεν μου αρέσουν οι κακίες, με πικραινουν, θέλω να τα έχω καλαε όλους και αυτό είναι κακό καιψυχοφθορο από τη μια, από την άλλη δε θέλω να διαγράψω χρόνια κοινής ζωής , τα έζησα και θέλω να τα έχω ως καλή ανάμνηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ