ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 16:06

Βοήθεια

Έχω λίγα παραπάνω κιλά κ θέλω να τα χάσω οπωσδήποτε! Το κακό είναι πως νιώθω το στομάχι μ να έχει ξεχυλωσει κ μπορώ να φάω μεγάλες ποσότητες πολύ εύκολα.Επιπλέον πολλές φορές δν τρώω επειδή πεινάω αλλά επειδή βαριέμαι κ δν έχω κάτι να κάνω. Θέλω να χάσω περίπου έξι κιλά...κ παραπάνω θα ήμουν ευχαριστημένη.Σας παρακαλώ δώστε μ συμβουλές κ λύσεις για το πρόβλημα μ κ τρόπους να "μικρύνω" το στομάχι μ.Κ επίσης θλ να ρωτήσω κτ: είναι απαραίτητο να τρώω κάθε τρεις περίπου ώρες κ όχι οπότε πεινάω;Υ.Γ Απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι μπορώ να φάω τα πάντα σε τεράστιες ποσότητες... Μετά το μεσημέρι όμως μπορώ να μην φάω κ τίποτα.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
4
 
 
 
 
σχόλια
Συμβουλέψου αρχικά έναν διατροφολόγο και μην κάνεις το λάθος και κάνεις εξαντλητική δίαιτα μόνη σου! Κάνουμε πολλοί το λάθος να τρώμε ενώ στην πραγματικότητα δεν πεινάμε από βαρεμάρα.. έτσι μεγαλώνει το στομάχι. Βάλε όρια στον εαυτό σου και μην τρως απλά για να τρως.
Με μέτρο θέλει. Όχι ξαφνικά τα κόβω όλα και λύσσας της πείνας, γιατί θα αντέξεις ένα μήνα(το πολύ), μετά θα πέσεις με τα μούτρα και θα πάρεις κιλά.Το ιδανικό ναι, είναι να τρως κάθε 3ωρες για να δουλεύει ο μεταβολισμός σου. Είτε ψάξε συμβουλές στο διαδίκτυο, ή επίσκεψου κάποιο διατροφολογο, ο οποίος θα φτιάξει ένα πρόγραμμα στα μέτρα σου.Και μην ξεχνάς τη γυμναστική!!Είναι απαραίτητη!!Καλή αρχή!