ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2017 | 21:22

στράτευση και αναβολες

Καλημέρα. Το καλοκαίρι κόβεται η αναβολή μου για δύο έτη σπουδών και θα πρέπει να παρουσιαστώ ως φαντάρος. Η αλήθεια είναι πως είμαι ομοφυλόφιλος πράγμα το οποίο ούτε φαίνεται ιδιαιτερα ούτε και το θεωρώ δικαιολογία αναβολής. Δικαιολογία για πλήρη απαλλαγή ίσως και να είναι. Παλαιότερα είχα ακούσει πολλά παραδείγματα. Το θέμα μου είναι ότι δε θέλω να δώσω λαβές γενικότερα σε κανέναν για να σχολιάσει(πράγμα το οποίο ειλικρινά δε με απασχολεί)στη περίπτωση που αναφέρω πως είμαι ομοφυλόφιλος και θέλω να απαλλάχθω. Παρ όλα αυτά αν γνωρίζει κανείς την διαδικασία για ι5 ας μου την γράψει από κάτω. Σκεφτόμουν λοιπόν να πάρω διακριτικά καοοιες αναβολές γιατί είμαι βέβαιος ότι μπορώ και θέλω να πάω ένα 6μηνο που είναι να υπερετησω κι ότι η ομοφυλοφιλία μου δεν είναι θέμα για εμένα. Απλά δεν θα ήθελα φέτος,δε νιώθω έτοιμος ψυχολογικά. Τι αναβολές πιστεύετε μπορώ να ζητήσω; Να πω ξεκάθαρα δεν αισθάνομαι έτοιμος; Να πω ότι έχω οικογενειακά προβλήματα στο σπίτι μου και δε θέλω να παρουσιαστώ; Να πω ότι έχω μια καλή δουλειά και δε θέλω να την αφήσω για να παρουσιαστω; Να πω ότι έχω θέματα οικονομικά και προτιμώ να εργαστω; Οκ θα τους πάω χαρτί από τη δουλειά μου. Αλλά πόση αναβολή θα πάρω; Ένα 3μηνο δε θέλω δε μου φτάνει. Να δηλώσω άλλη ειδικότητα σε ένα ΙΕΚ δύο ετών και να πω ότι θα ξανά σπουδάσω; Οκ. Αλλα είναι ανεντιμος τρόπος. Τι να κάνω ρε παιδιά ; Ας με βοηθήσει κάποιος που πραγματικά με νιώθει η πέρασε από τη φάση μου χωρίς να ειρωνευτεί ή να μην ξέρει τι μου γράφει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μην το κάνεις βουνό στο κεφάλι σου. Ποτέ δεν είναι απόλυτα έτοιμος κανείς για τη στράτευση.Τράβα να ξεμπερδεύεις, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ομοφυλόφιλος που υπηρέτησε θα είσαι.