ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 14:57

Από την πρώτη μέρα;

Καλησπέρα παιδιά, τις προάλλες ενώ είχα βγει με την παρέα μου με προσέλκυσε πολύ γλυκά ένα αγόρι με εξαιρετικά διαπεραστικό βλέμμα και λαμπερό χαμόγελο που με μάγεψαν, να μην σας τα πολυλογώ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε το πρώτο μας ραντεβού. Εγώ 18 εκείνος 24.Παρόλο που ήξερα ελάχιστα πράγματα για εκείνον μόνο η ματιά του με έκανε να πιστεύω πως γνωριζόμαστε καιρό και τον εμπιστεύτηκα να με πάει βόλτα με το αμάξι του.Η βραδιά ήταν υπέροχη με ποτάκι δίπλα στην παραλία, ατελείωτες κουβέντες -μέχρι και φιλοσοφικής φύσεως- , πειράγματα, χαμόγελα και δεν άργησε να έρθει και το πρώτο μας φιλί.Στη συνέχεια μου είπε πως θέλει να με έχει στην αγκαλία του σε κάποιο πιο ήρεμο μέρος και πρότεινε να πάμε σπίτι του.Κατάλαβα πως σκεφτόταν κάτι πιο πονηρό και τα έχασα, δεν έχω μεγάλη σεξουαλική εμπειρία και εκτός αυτού δεν ήθελα να νομίζει πως είμαι εύκολη ή ρηχή...Νόμιζα πως μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση στις αγκαλιές αλλά ήταν αδύνατο...Το πρώτο μου αγόρι περίμενε 9 μήνες μέχρι την ολοκλήρωση και σε εκείνον δόθηκα από την πρώτη μέρα, ένιωσα υπερβολικά εύκολη αλλά δεν το μετάνιωσα.ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!Βγήκαμε και δεύτερη μέρα, ένιωθα οτι είχαμε δεθεί πολύ και εκείνος το ίδιο...το σεξ μαζί του ήταν ακόμη πιο ωραιό από την πρώτη φορά! Ένιωθα τέλεια και ταυτόχρονα απέσια. Δεν είμαστε καν σε σχέση και σήμερα φεύγουμε για διακοπές...Είπε πως θέλει οπωσδήποτε να με ξαναδεί και εγώ θέλω αλλά....νιώθω πολύ εύκολη :(
3
 
 
 
 
σχόλια
Ακυρο... Απο που ειστε παιδια?Αθήνα?ετσι απο απορια γιατι εχω γνωστη μου που μπηκε σε παρομοια φαση!δεν υπαρχουν φραγμοι στον ερωτα αρκει να ξερεις οτι δεν σε εκμεταλλευεται ο αλλος/η αλλη προς οφελος του/της!
Και καλά κάνεις και νιώθεις πολύ εύκολη, γιατί πολύ απλά είσαι. Εγώ είμαι ακόμη πιο εύκολη, στο λέω για να μη νομίζεις ότι σε κατηγορώ ;)Και τι σκας; Ήθελες να το κάνεις και το έκανες. Μαζί σου είμαι. Μπράβο σου. Δεν υπάρχει πουθενά εγχειρίδιο που να μας λέει στον .. τόσο καιρό πρέπει να κάνεις σεξ. Μη νιώθεις τύψεις. Απόλαυσέ το!
αντι να βάζεις τον εαυτό σου σε καλούπια ''εύκολη'', ''δύσκολη'' κλπ, κοίτα να περάσεις καλά, να γνωρίσεις τον άλλον σιγά σιγά. όταν θες να κάνεις σεξ μαζί του δεν υπάρχουν ούτε ημερομηνίες ούτε κανόνες, μόνο εσύ θα το κρίνεις. μην πιστεύεις πως ένας άντρας θα σε δει πιο ''σοβαρα'' αν τον κάνεις να περιμένει πολύ καιρό. τα συναισθήματα δεν αναπτύσσονται με βάση την ''δυσκολία'' της κοπέλας.