ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2016 | 02:11

Κολλητη..

Ειμαι σχετικα ενα ατομο που ζηλευει αρκετα και εχθες εγινε ενα περιστατικο το οποιο ηταν και αιτία τσακωμου και μπορει να φανει καπως υπερβολικό και περίεργο αλλα ενοχληθηκα...λοιπον...η κολλητη μου ειχε παρει ενα πιτογυρο και επειδη το αγορι μου λεει οτι πεινασε που το ειδε του λεει αυτη αν θες να φας....καο εφαγες αυτος πρωτος το μισο και μετα αυτή το αλλο μισο και απορω τοση οικειοτητα πια? Καλα μπορει να μην ειχε φαει αυτη πρωτη γιαυτο να μην ειχε θεμα ο δικος μ αλλα αυτη δεν σιχαθηκε? Τοση αναισθησια πια? Μπορει να μην εδειξα σε αυτη οτι ενοχληθηκα αλλα το ειπα στο αγορι μ λιγο μετα απο το συμβαν και μ ελεγε οτι αυτη εφαγε απο εμενα και οχι εγω απο αυτη και τετοια...ειμαι η μονη που θα το εκανε θεμα ή ειναι οντως κατι ασυνήθιστο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα να ζηλεύεις την ίδια τη κολλητή σου; Οκ στο αγόρι σου να μην έχεις εμπιστοσύνη αλλά δεν εμπιστεύεσαι την κολλητή σου; Προφανώς αυτό που αναφέρεις δεν είναι λόγος τσακωμού. Και σκέψου το πιο απλό, μπορεί η κολλητή σου απλώς να μην σιχαίνεται.