ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 19:46

απαίσια

Νιώθω απαίσια. Έχω ένα πτυχίο που το καθυστερώ 3 χρόνια τώρα, δεν με εκφράζει τίποτα επαγγελματικά. Είμαι 25 και το μόνο που είχα κατακτήσει είναι 2 καλες φιλες. Μέχρι και σε αυτό χάλια νιωθω όμως. Έχουν παρεξηγηθεί μαζί μου και το έμαθα τυχαία, δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι ψυχραμενες. Πραγματικά νιώθω χάλια, από που να το πρωτοπιασω γαμώτο από που;;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν σε εκφράζει τίποτα.Εγω θα πώ ότι δεν το έχεις βρεί ακόμα.Για να το βρείς όμως θα πρέπει να ψάξεις να το ζητάς για λίγο.Διαβασμα,ταξιδια(back-pack) και στοχασμός πάντα βοηθάνε καταλυτικά.Κάντο αυτό για λίγο και μετα θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Στο λέω απο εμπειρία.
Ε και; Δε είσαι και 40 χρόνων... Ακόμα είσαι μόνο 25... Μία απόφαση είναι... Παρε το πτυχίο, βρες τα με τις φίλες σου, και μετά δες με τι θέλεις να ασχοληθείς. Αν δε σε καλύπτει αυτή η σχολη , μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για αυτή που σου αρέσει ή να πας σε μία ιδιωτική σχολή... Ή απλα να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις ομορφα.. Η ζωή είναι απλή, απλά ζησε την :) Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις ;)
Αρχικά πιάσε τις 2 φίλες σου ώστε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να τα βρείτε.Επίσης είναι χρήσιμο να έχουμε κάποιο πτυχίο για το βιογραφικό μας,άσχετα αν τελικά θα συνεχίσεις σε αυτόν τον τομέα.Πρέπει να βρεις δύναμη και να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά και μη φοβάσαι.Έπεσες?είναι καιρός να σηκωθείς και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου καθώς είσαι και νέα κοπέλα.Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη,στο ''χέρι'' σου είναι να το καταφέρεις.Καλή τύχη αλλά κυρίως καλή δύναμη,εύχομαι να πάνε όλα καλά!