Ο Nyle DiMarco ψηφίστηκε από το περιοδικό Attitude ως ο Άντρας της Χρονιάς και για το τεύχος αυτό ποζάρει γυμνός με ένα μεγάλο φίδι τυλιγμένο στο κορμί του.

 

Ο 28χρονος Nyle, ήταν ο πρώτος κωφός διαγωνιζόμενος America's Next Top Model και αργότερα συμμετείχε στο Dancing with the Stars.

 

 

 

 

O Νyle γεννήθηκε και μεγάλωσε σε οικογένεια κωφών και εκτός από μοντέλο έχει επίσης πλούσια ακτιβιστική δράση για την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με προβλήματα ακοής.

 

 

 

 

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι οι κωφοί είναι άνθρωποι υψηλής νοημοσύνης που μπορούν να τα καταφέρουν σε όλες τις δουλειές. Ακόμη και οι γονείς κωφών παιδιών τρέμουν στην ιδέα ότι τα παιδιά τους δεν θα απολαύσουν μία επιτυχημένη πλήρη ζωή» είχε πει σε μια πρόσφατη συνέντευξή του.

 

 

 

«Δεν με πειράζει να είμαι γυμνός. Η μαμά μου πάντα έλεγε ότι το σώμα είναι τέχνη και είχαμε γυμνές φωτογραφίες στους τοίχους του σπιτιού οπότε έχω συνηθίσει στη θέα του γυμνού», λέει σχετικά με τη φωτογράφισή του.

 

«Οι άνθρωποι μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες σε μηνύματα και μένω άναυδος. Δεν απαντώ σε κανένα από αυτά τα μηνύματα, αλλά ναι είναι αρκετά ακατάλληλες φωτογραφίες», αποκαλύπτει ο Nyle.