Ο φιλόξενος κύριος Bowie

Ο David Bowie υποστηρίζει τους Film Of Colour, ένα άγνωστο συγκρότημα που δεν έχει καν δισκογραφικό συμβόλαιο ακόμα, προσφέροντας από το σάιτ του την διασκευή τους στο τραγούδι του Slow Burn. O Bowie ενθουσιάστηκε με τη διασκευή τους που του έβαλε να ακούσει ο -παραγωγός και συνεργάτης του απ' την αρχή της καριέρας του- Tony Visconti. 

 

 

Ο Visconti ταξίδεψε στο Λονδίνο από την Αμερική για να συναντήσει την μπάντα και να προσφερθεί να κάνει την παραγωγή στο πρώτο άλμπουμ τους. Σε μια συνέντευξη του δήλωσε:

 

"When I was given a batch of demos to consider working with Films Of Colour I was struck with how many catchy songs they had written. I was also impressed with the quality of their demos; that they were clever, creative lads was very apparent. But one song stuck out, sounding so familiar yet I didn't really recognise it until the second chorus. I knew the song because I produced it with David Bowie for his 2002 Heathen album release. But Films of Colour had altered it so much they had clearly made it their own. I think Bowie is one of the most difficult artists to cover, since his versions of his own compositions seem to be the definitive versions. After I heard Films of Colour's version I was completely won over."

 

Οι Films of Colour είναι μια βρετανική indie ροκ μπάντα από το Λονδίνο που δημιουργήθηκε το 2008. Έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα δύο σινγκλ, το Actions με B-Side το Circles και το Capital -που βλέπετε στο βίντεο- με B-Side το Persinette.

 

 

Το βίντεο είναι γυρισμένο (και) στο Covent Garden του Λονδίνου και δεξιά από το σημείο που διάφοροι κρατάνε το γράμμα C βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος της Apple απ' όπου τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, την επομένη του θανάτου του Στιβ Τζομπς.  

And The Winner Is... Black Keys

Από την αρχή φάνηκε ποιος θα ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία της Παρασκευής. Η μάχη δόθηκε για την δεύτερη και τρίτη θέση. Τα αποτελέσματα λοιπόν έχουν ως εξής:

 

  1. Black Keys - Lonely Boy 31.82%

  2. Duck Sauce - Big Bad Wolf 25.00%

  3. R.E.M. - We All Go Back... 23.30%

  4. Rihanna - We Found Love 13.64%

  5. S. Malkmus – Senator 6.25%

 

 (Δείτε και τα πέντε κλιπ, ή όποιο απ' αυτά θέλετε, εδώ.)

 

 

 

Νέα Μουσική: Joker

 

Η δισκογραφική εταιρία 4AD την δεκαετία του '80 μάς γνώρισε συγκροτήματα όπως οι: Dead Can Dance, Cocteau Twins, Throwing Muses, Pixies κ.α. Συνεχίζει να υπάρχει και πρόσφατα έκανε ένα άνοιγμα προς την Dubstep.

Έτσι μετά τον Zomby υπέγραψε και τον Joker του οποίου το ντεμπούτο άλμπουμ The Vision κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Joker ξεκίνησε να φτιάχνει μουσική το 2007 σε ηλικία μόλις 16 χρονών και θεωρείται πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης.

 


 

Το κομμάτι του The Vision (Let me Breath) είναι μέσα από το άλμπουμ του με φωνητικά από τους Jessie Ware και Freddie Gibbs.

 

 

 

Ατάκες του Morrissey


Age shouldn't affect you. It's just like the size of your shoes - they don't determine how you live your life! You're either marvelous or you're boring, regardless of your age.
 

Καλό μήνα.

 

 

#####